Obavijesti

Promo sadržaj

Put u Rim pretvorio se u priču koju će prepričavati unucima

Put u Rim pretvorio se u priču koju će prepričavati unucima

Priča ide otprilike ovako. Negdje u prvim danima ožujka grupa prijatelja načula je priče o besplatnom putovanju u Rim. Sve što su morali napraviti jest ostaviti komentar na IG profilu AXE Hrvatska

Nakon tjedan dana već su prekrižili once in a lifetime mogućnost da kao ekipa odu na put kad su ugledali svoja imena u objavi pobjednika. Cijela ekipa ide u Rim!

Dodatno ih je razveselila vijest da će im se na putovanju priključiti youtuber Borna Rastović Rasta. Sve je bilo spremno za pokret 01.04.2022. u jutarnjim satima. Samo malo, što nije 01.04. zapravo Prvi april? Je.

Ukrcali su se u kombi i krenuli za Trst. Iz Trsta će avionom u Rim. A onda se, tamo negdje oko Bosiljeva, Rasta počeo zagonetno osvrtati. Nešto nije bilo u redu. A kad su ugledali tablu Rim sve im je bilo jasno. Došli su u Rim. Samo, naš Rim, ne onaj talijanski. Rasta se iz petnih žila izderao "Prviiiiii apriiiiiiil" i dobili smo fotku za pamćenje.

Da ne duljimo, umjesto u glavnom gradu Italije na nekoj carbonari, završili su u Rimu u Gorskom kotaru. Tu nije bilo carbonare. No, bilo je nezaboravno. Petak su otpratili poštenim tulumom u luksuznoj vili koju su imali samo za sebe. A subota je bila rezervirana za uživanje u ludim goranskim specijalitetima & ozbiljno dobru zabavu. Kako drugačije opisati dan koji započnete bowlingom i room escapeom, a završite vrhunskim noćnim provodom u jednom od najboljih klubova u Rijeci?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Axe Hrvatska (@axe_hrvatska)

Ima li ova priča zaključak, pitate se? Ima. Da, zeznuli smo ih i možda nisu bili ni blizu Colloseuma ili Foruma, ali postoji nešto puno bitnije od zgrada i trgova. Bili su skupa na putu, kao ekipa. Kao vrhunska ekipa.

Za kraj smo se sjetili jedne poslovice. Kažu da nije bitan cilj nego putovanje. Mi ćemo još dodati kako u životu zapravo i nije bitno gdje si, nego s kim si. A kad si u društvu najdražih ljudi i jednog prilično EPIC dezodoransa, brutala stvari se događaju! Anything can happen when you smell amazing!

Kako je izgledao put u krivi Rim pogledajte na IG profilu Axe_Hrvatska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.