'Rad u ugostiteljstvu nije lagan i zato je važno voditi brigu o svakom zaposleniku' | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

'Rad u ugostiteljstvu nije lagan i zato je važno voditi brigu o svakom zaposleniku'

'Rad u ugostiteljstvu nije lagan i zato je važno voditi brigu o svakom zaposleniku'

Svojim djelatnicima Batak nudi paket benefita iz područja sporta i well beinga, a novost im je aplikacija PassSport. Odlučili su se za ovaj benefit kako bi zaposlenicima omogućili pristup raznim sportskim aktivnostima

Svojim djelatnicima Batak nudi paket benefita iz područja sporta i well beinga, a novost im je aplikacija PassSport. Odlučili su se za ovaj benefit kako bi zaposlenicima omogućili pristup raznolikim sportskim aktivnostima.

Kad netko pita gdje pojesti dobar ručak mnogima na pamet padne Batak. I to s razlogom. Na tržištu su se isprofilirali kao popularna destinacija svih gurmana i ljubitelja dobre atmosfere, ugodnog interijera i gastro specijaliteta! Čak 17 restorana nalazi se u Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru, a do kraja godine bit će ih 21, s novim lokacijama u Čakovcu, Splitu, Osijeku i Velikoj Gorici.
To bi sve bilo nemoguće bez 450 vrijednih i zadovoljnih Batkovih zaposlenika.
- Batak svoje uspješno poslovanje svakodnevno gradi na kulturi na koju smo jako ponosni i koju gradimo s našim zaposlenicima, a temelji se na poštovanju, timskom duhu te napredovanju, razvoju i učenju. Izuzetno poštujemo svoje ljude i brinemo o njima, zato imamo odlične uvjete rada što rezultira lojalnim i veselim timovima koji Batku omogućuju uspješan i stabilan rast iz godine u godinu – objašnjava Iva Bihler Nađ, voditeljica ljudskih potencijala u Batku.
- Raditi u ugostiteljstvu težak je fizički i psihički posao zbog čega posebno poštujemo zdravlje naših zaposlenika – svim svojim zaposlenicima nudimo razne pogodnosti i aktivnosti osmišljene upravo za poticanje zaposlenika na zdrav i aktivan život, kako na poslu, tako i privatno - istaknula je Bihler Nađ.

Neke od pogodnosti koje Batak omogućuje svojim zaposlenicima su dodatno zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim i specijalističkim pregledima za sve zaposlenike na voditeljskim i uredskim pozicijama, subvencioniran gablec te dodatne edukacije za poslovni i osobni rast, s naglaskom na upravljanje stresom i osobnu dobrobit, kao i Jenz, internu društvenu mrežu za informiranje, putem koje često potiču kolege na brigu o zdravlju, kako fizičkom tako i mentalnom. Osim toga, svim zaposlenicima Batak nudi paket benefita iz područja sporta, a novost im je aplikacija PassSport. Odlučili su se za ovaj benefit kako bi zaposlenicima omogućili pristup raznolikim sportskim aktivnostima. Svaki zaposlenik tako može odabrati aktivnost za sebe, bila to teretana, sportski teren, bazen, grupni trening ili nešto drugo iz široke PassSport ponude.

Posebno im se svidjelo to što se zaposlenik ne mora odlučiti samo za jednu aktivnost, nego je svaki dan može mijenjati prema svojim željama i potrebama. Aktivniji način života definitivno utječe na raspoloženje i opću dobrobit zaposlenika, a time i na atmosferu u timovima. PassSport je postao važan dio organizacijske kulture stvaranja poticajnog i aktivnog radnog okruženja te zdravog načina života. Osim toga, s PassSportom zaposlenici mogu vježbati na preko 400 lokacija u Sloveniji i Hrvatskoj, uključujući uz fitness i sportske centre, većinu bazenskih kompleksa, kao i terme.

PassSport - putovnica koja vrijedi na 400 lokacija  
Uz digitalnu aplikaciju PassSport uvijek ste informirani što od pogodnosti i objekata možete koristiti te je uvijek imate uza se jer je na mobitelu. Aktivne pogodnosti, osim sportskih aktivnosti, za ovaj mjesec su: besplatne kokice u Cinestaru (za besplatne kokice dovoljno je pokazati instaliranu aplikaciju) te 15% popusta u Polleo Sportu na sav asortiman. 
Za tvrtke veće od 10 zaposlenika trenutno je aktivna promocija od 29 eura + PDV, a uslugu PassSport moguće je ugovoriti na 12 mjeseci.

Za veće tvrtke PassSport će napraviti adekvatnu ponudu u skladu s potrebama kompanije.  Ako je vaša tvrtka zainteresirana za PassSport u ovom promotivnom razdoblju, obratite se s povjerenjem na mail: promocija@passsport.com ili na telefon: 095 341 8587.  

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central