Obavijesti

Promo sadržaj

Radenska i Boranka treću godinu zaredom nastavljaju pošumljavati Hrvatsku

Radenska i Boranka treću godinu zaredom nastavljaju pošumljavati Hrvatsku
5

Sve što posadimo sa srcem, uspijeva!

Kap po kap – šuma je vrijedan projekt proizašao iz suradnje sa Savezom izviđača Hrvatske i njihovom volonterskom kampanjom pošumljavanja Boranka. Radenska je kroz projekt Kap po kap šuma pomogla posaditi 30.000 stabala kako bi osigurala njihovu budućnost.

Okoliš, proizvodi i ljudi, tri su srca Radenske, tri temeljne vrijednosti te ključni prioriteti u poslovanju. Uz rastuće ekološke izazove te ulogu koju tvrtka ima u Adriatic regiji, Radenska je odlučila i formalno preuzeti svoj dio odgovornosti donošenjem dugoročne strategije održivog poslovanja, koja je rezultat dugogodišnjih napora uloženih u odgovorno poslovanje Radenske Adriatic.

Šume su pluća majke Zemlje, zato im žele pomoći da dišu punim kapacitetom. Kampanje pošumljavanja u Sloveniji i Hrvatskoj dio su aktivnosti kojima će Radenska Adriatic smanjiti svoj ugljični otisak, pridonijeti obnovi prirodnih resursa i osigurati bolje sutra za nas i našu djecu.

Jedno drvo proizvodi dovoljno kisika za život dvoje ljudi, zamislite što tek može cijela šuma. I svako posađeno drvo sa srcem se računa.

Radenska je oduvijek usko povezana s prirodom i brojni su napori tvrtke da doprinesu njezinu očuvanju za buduće naraštaje. Da se slušati može i srcem, zna Radenska koja je ove godine uz pomoć svojih vjernih kupaca i podupiratelja snimila zvuk hrvatskih šuma. Uz pomoć svih zainteresiranih u prikupili su više od 350 snimaka zvukova iz hrvatskih šuma. Poslušali su sve snimke i spojivši ih stvorili skladbu kojom su uhvatili zvuk hrvatskih šuma. Audio je poput šetnje hrvatskim šumama od slavonskih ravnica, preko moslavačkih brežuljaka do priobalnih i obalnih šuma šumaraka, ali i najviših velebitskih šuma.

Više o akciji Kap po Kap – šuma i projektu Srcem za sutra saznajte na srcemzasutra.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata