Obavijesti

Promo sadržaj

Rasprodano 88% smještajnog kapaciteta za ovogodišnji Sea Star Festival!

Rasprodano 88% smještajnog kapaciteta za ovogodišnji Sea Star Festival!
7

Ogroman interes za Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon dvogodišnje pauze, u Umag će 27. i 28. svibnja dovesti na desetine tisuća fanova iz više od 40 zemalja svijeta, a uz navalu na ulaznice ogromna je potražnja za smještajem u gradu i okolici.

Prema informacijama na Booking.com-u za ovogodišnje izdanje festivala rasprodano je već 88% smještajnih kapaciteta. Organizacijski tim potrudio se, kroz svoju turističku agenciju EXIT Trip, osigurati dodatne smještajne jedinice koje se mogu rezervirati na na službenoj stranici Sea Stara, a očekuje se da će i one biti brzo zauzete. Lansiranje hrvatske i europske festivalske sezone na krilima jakih headlinera koje predvode Iggy Azalea, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Senidah, Konstrakta i Topic bit će ujedno i uspješno lansiranje ovdašnje nove turističke sezone s obzirom na izuzetno velik broj gostiju koji su najavili svoj dolazak u Umag i Istru.

FESTIVAL S DALEKO NAJBOLJIM SMJEŠTAJEM I CIJENAMA NA JADRANU!

Osim fantastične atmosfere i ljetnog ugođaja uz nastupe globalnih superstarova i vodećih regionalnih zvijezda jedna od glavnih odlika Sea Star su fantastični, raznovrsni i visokokvalitetni smještajni kapaciteti Plave Lagune, po čemu je ovaj festival vjerojatno najbolji na cijeloj Jadranskoj obali s idealnim cijenama koje se kreću već od 11 Eur po osobi!

Festival se održava u prekrasnoj, kristalno čistoj laguni Stella Maris, uz razne oblike smještaja u njegovoj neposrednoj blizini, udaljene najviše desetak minuta šetnje uz more. U ponudi se nalaze četiri vrste smještaja: hoteli, vile, apartmani i kamp.

Od hotela i vila tu su Hotel Garden Istra Plava Laguna 4* i Residence Garden Istra Plava Laguna 4* kao i Istrian Villas Plava Laguna 4*. Smještaj za vrijeme Sea Stara može se još pronaći u apartmanima Amfora Plava Laguna 4*, Katoro Plava Laguna 4*, Stella Plava Laguna 3* i Polynesia Plava Laguna 3*, dok za one koji vole potpuni doživljaj festivala tu je i nedavno renovirani Sea Star kamp- Camping Stella Maris 4* kao i Camping Stella Maris Mobile Homes 4* na svega 50 metara od ulaza u festival. Svi smještaji se mogu rezervirati od 25. do 30.5.2022, a detalji o booking, kao i potpun info o smještajnim jedinicama i njihovim sadržajima mogu se pronaći na službenoj stranici Sea Stara.

Uz fanstatičan smještaj i dobra prometna povezanost Umaga s okolnim gradovima i državama regije i Europe čini ovaj prekrasan istarski grad savršenom festivalskom destinacijom. Više informacija o putničkim aranžmanima za Sea Star mogu se pronaći na stranicama EXIT Tripa.

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena kao što su jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači kao što su Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedez te sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijana T, Adiel i Brina Knauss, kao i mnogi drugi.

POVOLJNIJE ULAZNICE DO 13. SVIBNJA!

Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 13. svibnja do kraja dana! U prodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 279 kn. Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.