Obavijesti

Promo sadržaj

RBA dodjeljuje stipendiju „Luka Mak“ za studij digitalnog marketinga na Algebri

RBA dodjeljuje stipendiju „Luka Mak“ za studij digitalnog marketinga na Algebri

Stipendijski programi u akademskom svijetu prilika su za nagrađivanje talenta i izvrsnosti, ali i za pomoć i pružanje prilike onima koji zbog slabijih imovinskih prilika inače ne bi bili u mogućnosti pristupiti visokom obrazovanju

Na Visokom učilištu Algebra stipendijski program usmjeren je na sferu digitalnih tehnologija za koje Algebra drži da su neizmjerno važne za razvoj društva, da podižu razinu konkurentnosti na svjetskom tržištu te da su stručnjaci iz tih polja u Hrvatskoj podzastupljeni. Stoga će i u akademskoj godini 2022./2023. Visoko učilište Algebra u suradnji s Raiffeisen bank Austria stipendirati jednog studenta iz sfere digitalnih tehnologija Stipendijom „Luka Mak“. 

Trogodišnja stipendija vrijedna gotovo 100.000 kuna

Ova stipendija u potpunosti pokriva troškove trogodišnjeg programa preddiplomskog studija digitalnog marketinga na Algebri. Ime nosi po Luki Maku, prerano preminulom mladom stručnjaku iz niše digitalnih kanala, platformi i digitalnog marketinga, a pokrenuli su ju njegovi kolege zbog njegove iznimne dobrote, pozitive i inspiracije koju je donosio u svakodnevnom radu. Stipendija je namijenjena onima koji su u stalnoj potrazi za znanjem, rado slušaju, ne boje se postavljati pitanja, a još više vole tražiti odgovore. Da bi se prijavili, kandidati trebaju do 10. lipnja 2022. na adresu stipendija@algebra.hr poslati životopis i zamolbu u okviru koje će, osim pružanja osnovnih informacija o sebi, odgovoriti na pitanja „Koji je za tebe dobar primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ i „Koji je za tebe loš primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ te odgovore potkrijepiti primjerima.

Zašto studirati digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra?

Vještine i znanja digitalnog marketinga jedna su od najbrže rastućih trendova, ali i potreba u današnjem digitalnom svijetu. Algebrin studijski program obuhvaća 30 kolegija i dva obavezna praktična projekta u suradnji s vodećim hrvatskim poslodavcima tijekom kojih studenti stječu stvarna praktična znanja. Studijski program svakog studenta naučit će o glavnim temeljima koji su potrebni za izgradnju daljnjeg znanja: kroz razumijevanje marketinga i oglašavanja, pojmova i kategorija iz marketinškog područja; studentima će kroz učinkovito povezivanje materijala s korisnicima putem različitih oglašivačkih medija biti prenesena znanja o upravljanju marketinškim kampanjama, psihologiji i ponašanju potrošača u digitalnom svijetu, kao i o kreativnim komunkacijskim konceptima.

Uz to, studij je iznimno dinamičan - omogućuje uključivanje studenata u rad digitalne agencije Digital Talents Visokog učilišta Algebra kako bi stekli iskustva iz stvarnog svijeta pod mentorstvom istaknutih marketinških stručnjaka iz Hrvatske. Kroz opsežno znanje o svim vrstama marketinga, s posebnim naglaskom na tehnologiji i kanalima digitalne komunikacije, uspjeh studenata digitalnog marketinga na Visokom učilištu Algebra je siguran, a svi zainteresirani o studiju mogu više saznati na službenim stranicama studija.

Dodatne informacije o studiju i studijskim programima

Uz navedenu Stipendiju „Luka Mak“, unutar Algebrinog stipendijskog programa budući i sadašnji studenti mogu se prijaviti na redovite stipendije za izvrsnost po studijskom programu, stipendije za vrhunske studente iz fonda Gospodarskog vijeća te stipendije  za više studijske godine. Natječaj za Stipendiju „Luka Mak“ je otvoren do 10. lipnja 2022., a svi zainteresirani više informacija, upute za prijavu i potrebne uvjete mogu pronaći na Algebrinim službenim stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini