Obavijesti

Promo sadržaj

RBA dodjeljuje stipendiju „Luka Mak“ za studij digitalnog marketinga na Algebri

RBA dodjeljuje stipendiju „Luka Mak“ za studij digitalnog marketinga na Algebri

Stipendijski programi u akademskom svijetu prilika su za nagrađivanje talenta i izvrsnosti, ali i za pomoć i pružanje prilike onima koji zbog slabijih imovinskih prilika inače ne bi bili u mogućnosti pristupiti visokom obrazovanju

Na Visokom učilištu Algebra stipendijski program usmjeren je na sferu digitalnih tehnologija za koje Algebra drži da su neizmjerno važne za razvoj društva, da podižu razinu konkurentnosti na svjetskom tržištu te da su stručnjaci iz tih polja u Hrvatskoj podzastupljeni. Stoga će i u akademskoj godini 2022./2023. Visoko učilište Algebra u suradnji s Raiffeisen bank Austria stipendirati jednog studenta iz sfere digitalnih tehnologija Stipendijom „Luka Mak“. 

Trogodišnja stipendija vrijedna gotovo 100.000 kuna

Ova stipendija u potpunosti pokriva troškove trogodišnjeg programa preddiplomskog studija digitalnog marketinga na Algebri. Ime nosi po Luki Maku, prerano preminulom mladom stručnjaku iz niše digitalnih kanala, platformi i digitalnog marketinga, a pokrenuli su ju njegovi kolege zbog njegove iznimne dobrote, pozitive i inspiracije koju je donosio u svakodnevnom radu. Stipendija je namijenjena onima koji su u stalnoj potrazi za znanjem, rado slušaju, ne boje se postavljati pitanja, a još više vole tražiti odgovore. Da bi se prijavili, kandidati trebaju do 10. lipnja 2022. na adresu stipendija@algebra.hr poslati životopis i zamolbu u okviru koje će, osim pružanja osnovnih informacija o sebi, odgovoriti na pitanja „Koji je za tebe dobar primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ i „Koji je za tebe loš primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ te odgovore potkrijepiti primjerima.

Zašto studirati digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra?

Vještine i znanja digitalnog marketinga jedna su od najbrže rastućih trendova, ali i potreba u današnjem digitalnom svijetu. Algebrin studijski program obuhvaća 30 kolegija i dva obavezna praktična projekta u suradnji s vodećim hrvatskim poslodavcima tijekom kojih studenti stječu stvarna praktična znanja. Studijski program svakog studenta naučit će o glavnim temeljima koji su potrebni za izgradnju daljnjeg znanja: kroz razumijevanje marketinga i oglašavanja, pojmova i kategorija iz marketinškog područja; studentima će kroz učinkovito povezivanje materijala s korisnicima putem različitih oglašivačkih medija biti prenesena znanja o upravljanju marketinškim kampanjama, psihologiji i ponašanju potrošača u digitalnom svijetu, kao i o kreativnim komunkacijskim konceptima.

Uz to, studij je iznimno dinamičan - omogućuje uključivanje studenata u rad digitalne agencije Digital Talents Visokog učilišta Algebra kako bi stekli iskustva iz stvarnog svijeta pod mentorstvom istaknutih marketinških stručnjaka iz Hrvatske. Kroz opsežno znanje o svim vrstama marketinga, s posebnim naglaskom na tehnologiji i kanalima digitalne komunikacije, uspjeh studenata digitalnog marketinga na Visokom učilištu Algebra je siguran, a svi zainteresirani o studiju mogu više saznati na službenim stranicama studija.

Dodatne informacije o studiju i studijskim programima

Uz navedenu Stipendiju „Luka Mak“, unutar Algebrinog stipendijskog programa budući i sadašnji studenti mogu se prijaviti na redovite stipendije za izvrsnost po studijskom programu, stipendije za vrhunske studente iz fonda Gospodarskog vijeća te stipendije  za više studijske godine. Natječaj za Stipendiju „Luka Mak“ je otvoren do 10. lipnja 2022., a svi zainteresirani više informacija, upute za prijavu i potrebne uvjete mogu pronaći na Algebrinim službenim stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura