Obavijesti

Promo sadržaj

Recite zbogom maskari i umjetnim trepavicama!

Recite zbogom maskari i umjetnim trepavicama!
5

Duge ili guste? Tamne i tajanstvene? Mogu biti i umjetne? O čemu govorimo? Naravno, o našim trepavicama, koje su jako bitan dio našeg lica, jer si s velikim i dugim trepavicama u trenutku možemo uljepšati lice, zahvaljujući tamnim trepavicama lice može izgledati puno odmornije i svježe.

Metode nadogradnje trepavica su u kozmetičkim salonima velik zalogaj za novčanik, pored toga je to samo privremeno rješenje. Predstavljamo vam pristupačan, prirodan i potpuno siguran put do dugih i gustih trepavica, koji će dati rezultate već nakon 2-4 tjedna redovite upotrebe - Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica.

Zašto ga obožavamo?

Serum Eyelash je prirodni stimulator za rast, gustoću i jačanje trepavica, koji najbrže djeluje. Profesionalno klično testirana terapija za ubrzani rast i lijepi izgled vaših trepavica. Zbog 100 % prirodnih sastojaka, primjeren je za osjetljive oči i ne uzrokuje alergijske reakcije.

Kako djeluje?

Serum stvara tanki zaštitni sloj, koji trepavice štiti od štetnih vanjskih utjecaja. Sprječava njihovo lomljenje i ispadanje, dok istovremeno potiče rast novih dlačica - čime se stvaraju gušće trepavice. Zbog pomno odabranih sastojaka Eyelash serum je pogodan i za istovremenu upotrebu sa šminkom. Još jedna odlična karakteristika seruma je da uz redovitu upotrebu trepavice poprimaju tamniju boju, što stvara efekt šminke čak i bez upotrebe maskare.

Nanošenje, za koje vam treba samo minuta!

Nanošenje Eyelash seruma je potrebno ponoviti 2-puta na dan, ujutro i navečer.

1. Prije upotrebe dobro očistite predio oko očiju, ako nosite kontaktne leće, izvadite ih prije aplikacije.

2. S priloženim aplikatorom nanesite tanki sloj seruma na korijen trepavice, tik uz kapak.

3. Nakon nanošenja, pričekajte minutu, da se serum upije.

Već nakon 2-4 tjedna ćete uživati u fenomenalnim rezultatima.

Da li su vaše obrve rijetke i svijetle?

Obrve su okvir lica. Ve

ina žena želi guste i lijepo oblikovane obrve, koje potpuno promjene poteze i oblik lica. Ako su vaše obrve zbog čupanja rijetke, s njima ćete teško doseći izgled kakav želite. Dobra novost je, da serum Eyelash djeluje i na obrve! Potiče rast dlaka u korijenu, sprječava ispadanje i lomljenje, ujedno i ubrza rast obrva, tako da su rezultati vidljivi već nakon 2 tjedna upotrebe.

Umjetne trepavice i Eyelash serum

Ako se svejedno ne želite odreći umjetnih trepavica, svakako se možete pobrinuti za normalan rast prirodnih. Serum je primjeren i za upotrebu dok imate umjetne trepavice, vaše će zaštititi od agresivnog ljepila i spriječiti njihovo lomljenje. 

Recite i Vi zbogom, maskari i umjetnim trepavicama!

Svoj serum Eyelash možete naručiti samo na internet stranici luxfactor.com ili na besplatnom broju telefona 01 330 93 65. Požurite se, jer su svi proizvodi Lux-Factor sada dostupni s čak 50 % popusta.

Prilikom prve kupnje vam nudimo 30-dnevnu garanciju. U slučaju nezadovoljstva vam bez dodatnih pitanja, vraćamo iznos kupovine. 

PAŽNJA! POSEBNA PONUDA!

Ako bi željeli serum Eyelash naručiti po najnižoj mogućoj cijeni, darujemo vam kod za 15% popusta. Prilikom narudžbe na internet stranici luxfactor.com ili pozivom na broj telefona 01 330 93 65 recite, da imate kod za dodatnih 15 % popusta: ST15

Prilikom kupnje 2 seruma nema dodatnih troškova dostave, prilikom kupnje 3 seruma dobijete poklon prema vlastitom odabiru. Požurite se, kod vrijedi samo do utorka, 28. veljače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince