Obavijesti

Promo sadržaj

Renault Austral: Kako se vožnja može pretvoriti u vještinu žongliranja vremenom

Renault Austral: Kako se vožnja može pretvoriti u vještinu žongliranja vremenom

Probna vožnja automobila nije samo pitanje isprobavanja vozila, već i prilagođavanja svog gustog rasporeda kako biste pronašli slobodan trenutak. Ali, što ako kažemo da vam Renault nudi više od puke vožnje?

Da, dobro ste pročitali. U sklopu svoje najnovije promotivne kampanje za model Austral, Renault ne samo da vam daje priliku da iskusite osjećaj vožnje, već vam i pomaže da nađete vremena za to. 

Pod sloganom „Hej Austral, oslobodi moje vrijeme!“, Renault želi pokazati da razumije svakodnevne izazove koji nas okružuju. U vremenu kada je svaka minuta dragocjena, francuska automobilska kuća odlučila je postati vaš osobni asistent – barem na jedan dan. 

Zamislite ovo: sunčana je subota i trebali biste pokositi travu, opeglati gomilu košulja za idući tjedan, a tu je i popravak te dosadne slavine koja curi. Obično bi vam sve ovo oduzelo cijeli dan, ali Renault nudi rješenje. 

Sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu https://www.renault.hr/hejaustral.html i prijaviti se. Odaberite poslove koje želite da Renault za vas obavi, bilo da je to spremanje ručka, pospremanje stana ili nešto sasvim treće. Nakon prijave, sve što trebate je čekati da vam novi Austral stigne na vrata. Dok se vi vozite i uživate u svim njegovim funkcionalnostima, provjereni stručnjaci obavit će sve poslove koje ste odabrali.  

Ova inovativna kampanja osmišljena je kako bi pokazala da Renault nije samo brand koji razmišlja o automobilima, već o životima svih nas. Rješavajući male svakodnevne probleme, Renault pokazuje da razumije suvremenog čovjeka. 

Ako ste stariji od 21 godine, ne propustite ovu priliku. Prijave su otvorene do 21.09. Osim što ćete isprobati novi Renault Austral, osjećat ćete se kao da ste dobili nekoliko dodatnih sati u danu. 

Kada ste posljednji put dobili priliku uživati u vožnji bez da razmišljate o svemu što vas čeka kod kuće? Renault vam pruža upravo tu priliku. Uzmite je!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.