Obavijesti

Promo sadržaj

Revolucionarna metoda Detoksikacije tijela

Revolucionarna metoda Detoksikacije tijela
2

Većina preparata za detoksikaciju najčešće ostavlja loš utjecaj na naš organizam. Razlog je prost - preparati koji nisu prirodni izazivaju više negativnih efekata nego pozitivnih. Kinoki flasteri koji su od nedavno dostupni i na našem tržištu su 100% prirodan način za detoksikaciju našeg tijela!

Da li ste znali da je Vaše tijelo prepunjeno otrovima i toksinima? Teški metali kao arsen i živa, paraziti, pa čak i celulit? Ili ste možda jednostavno umorni ili pod stresom, pa kao rezultat toga imate bolove u leđima? Od nedavno i na našem tržištu su široko dostupni kinoki flasteri koji Vas mogu riješiti ovakvih problema!

Kako znanost napreduje, tako se proširuje i svijest o svim toksinima kojima smo okruženi te ih unosimo u naše tijelo, čak i kada smo sigurni da ne radimo ništa pogrešno! Hrana, voda, zrak su tri najosnovnije potrebe svakog čovjeka. Što biste rekli kada biste znali da i hrana i voda i zrak su zagađeni u tolikoj mjeri da toksini i svi nepoželjni gosti u našem organizmu nalaze put u naš organizam upravo preko onoga što nam je prijeko potrebno!

Mirna večernja šetnja, čaša vode poslije šetnje, uz večeru s bližnjima - sve ove aktivnosti bi trebale imati samo pozitivan efekt na naš organizam, no zagađenost prirode daje upravo suprotan efekt. Na svu sreću, odgovor je opet pronađen u prirodi - dostupni na svjetskom tržištu već godinama, a od nedavno dostupni i kod nas - kinoki flasteri kao jedan od rijetkih efikasnih načina za borbu protiv toksina kojima smo svakodnevno izloženi!

Po jutru se dan poznaje

Koliko puta se probudite umorniji nego što ste zaspali? Ono što trebate znati jeste da niste sami!

Preko 50% ljudi ima problema sa spavanjem, što znači da su insomnia, nekontrolirano spavanje tijekom dana, osjećaj umora koji traje tjednima, mjesecima, pa čak i godinama globalni problem.

Kada postoji globalni problem, znanost se fokusira na rješavanje korijena problema. Nakon decenija moderne medicine koja najčešće uzrokuje više kontraindikacija nego pozitivnih efekata medicina se okreće prema onome što već imamo - rješenja u prirodi. Kinoki flasteri su upravo takvo rješenje - prirodno, efikasno i što je najbitnije učinkovito!

Konstanta potraga za više energije obično se završi na tome da pokušavamo da spavamo više, da se budimo na vrijeme, te da se hranimo zdravo. Iako sve ovo jeste efikasno, toksini koji su sveprisutni u našem tijelu i koji konstantno pronalaze put u naše tijelo, se nalaze na putu između nas i onoga što nam je potrebno - zdravlje i sreća. 

Srce je mišić koji nema zamjenu

Uzroke za srčane i moždane udare često pronalazimo u životnim navikama - konzumacija cigareta, nekvalitetna i prekomjerna ishrana, alkohol, visoki nivoi kolesterola i triglicerida. 

Ono što je zajedničko svim ovim navikama jeste činjenica da su one zapravo autocesta kojom toksini pronalaze ulaz u naše tijelo. Svatko bira hoće li će koristiti prirodne preparate za borbu protiv toksina ili ne. Svatko bira svoje navike, no što je s onim toksinima koje ne unosimo svjesno u svoje tijelo? 

Toksini prisutni u nikada zagađenijima zraku i vodi, nezdravoj brzoj hrani, nekvalitetnoj hrani iz supermarketa nisu stvar izbora pojedinca već prosto pošast 21. stoljeća. Ono u čemu se apsolutno svi znanstvenici slažu jeste da je naše okruženje sve zagađenije, te da je borba s toksinima sada stvar svakog pojedinca. 

U kratkim crtama - svatko je odgovoran za svoje zdravlje, čak i onda kada je ono narušeno ne lošim izborima pojedinca, već prosto slabom kvalitetom životne sredine. Ono što zaista svatko može uraditi jeste započeti zaokret prema prirodi i preparatima koje nam priroda nudi, a kakvi upravo jesu kinoki flasteri.

Koliko puta ste ostali iznenađeni i zaprepašteni činjenicom da je neko iz Vašeg okruženja doživio moždani udar, iako je osoba živjela apsolutno zdrav život? Toksini koji dolaze spolja i koji uzrokuju stres unutar Vašeg tijela su uzrok toga - izbor je na Vama, poduzeti korak prema zdravom i dugom životu ili se prepustiti toksinima kojima ste okruženi.

Rješenje već postoji i koristi se stoljećima

Za svaki problem koji nosi moderno doba bilo da je u pitanju stres ili toksini prisutni na svakom koraku priroda već nudi rješenje i ono se koristi stoljećima!

Na dalekom istoku postoji metoda koja je nedavno upisana u UNESCovu nematerijalnu baštinu, sigurno ste već negdje čuli za ovu tradicionalnu metodu, zove se akupunktura. Ipak, mala pristupačnost i visoka cijena ovakvim tehnikama čini ih nedostupnima većini. No što biste rekli kada biste znali da postoje flasteri koji koriste sličan pristup te otvaraju akupunkturne točke na stopalima te ih izlažu odabranom bilju ubranom u istočnoazijskim planinama, daleko od zagađenja velikih gradova!

Naručite svoje kinoki flastere. Već danas i očistite svoj organizam od štetnih toksina!

Ovakvi flasteri ne samo da aktivno djeluje nekoliko časova i vrše detoksikaciju čitavog organizma, već su i vrlo jednostavno i sigurni za korištenje. To znači da čak i ako imate sumnju u djelovanje ovakvih flastera, zaista nemate što izgubiti ako ih prosto isprobate.

Prirodan i blagotvoran efekt je vidljiv i golim okom, budući da ćete poslije korištenja flastera uočiti sve toksine koje je flaster izvukao tijekom noći iz Vašeg tijela. Kada jednom vidite iskorišten flaster prekriven tamnom bojom, zasigurno ćete ih koristiti još koji put, sam efekt će biti primjetan u svakodnevnom životu, a kinoki flaster nezamjenjiv dio Vaše rutine.

Zaboravite na glavobolje, povišen tlak, loše raspoloženje, nervozu i stres - svima nam je dosta toga! Odstranite sve toksine koji su na ovaj ili onaj način pronašli put u Vaš organizam i time Vam otežavaju svakodnevni život, sve to uz pomoć revolucionarnog flastera baziranom na 100% prirodnim preparatima.

Kinoki flasteri za detoksikaciju tijela su dostupni za sve, posjetite kinokiflasteri.com i i za svega nekoliko desetina kuna naručite Vaš paket bilja s dalekog istoka spakovan u flaster koji možete koristiti odmah!

Korištenje ovakvih flastera je i više nego jednostavno. U tri jednostavna koraka nanesite flaster te ga ostavite da djeluje 6 do 8 sati - idealno za korištenje tijekom noći.

Još ste tu? Što čekate? Ako Vam je zdravlje i sreća prioritet u Vašem životu uputite se na kinokiflasteri.com i iskoristite ovu priliku kako biste pomogli svom tijelu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije