Obavijesti

Promo sadržaj

Riješite se dlačica zauvijek uz pomoć ove nove provjerene tehnologije i Sun&Safe metode

Riješite se dlačica zauvijek uz pomoć ove nove provjerene tehnologije i Sun&Safe metode
5

UN&SAFE je nova tehnologija No+Vello© koja omogućava sigurno i efikasno dugotrajno uklanjanje dlačica na preplanuloj koži

IPL DEPILACIJA

IPL (Intense pulsed light) depilacija je metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta. Glavna razlika između IPL metode i lasera je u tome da IPL depilacija omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, jeftinija je, bezbolnija od metode laserom, nudi dugotrajne rezultate.

Pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta (IPL) sastoji se od emitiranja širokog spektra svjetlosti na više valnih dužina, što omogućuje prilagodbu tretmana karakteristikama svakog klijenta. Aparati za IPL depilaciju No+Vello® koriste tehnologiju zadnje generacije i sadrže moderni sistem rashlađivanja Sub Zero Intense koji minimalizira osjećaj toplote

IPL TEHNOLOGIJA

IPL (Intenzivna pulsirajuća svjetlost) je najmoderniji i najinovativniji sistem dugotrajnog depiliranja. IPL dugotrajna depilacija ili foto pomlađivanje se izvodi pomoću korištenja svjetla. Glavna razlika između lasera i IPL metode je da IPL depilacija, s obzirom da se radi o modernijoj tehnologiji, omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica. Također, isto kao i depilacija laserom, nudi dugotrajne rezultate. Za razliku od fiksne valne duljine lasera, sa IPL tehnologijom moguće je izabrati raspon spektra kako bi se omogućilo:

  • Adaptacija valne duljine prema boji kože, boji dlake i debljini dlake svakog klijenta
  • Efikasno tretiranje većine boja kože, isto kao i sve vrste dlake, od najtanje do najdeblje

SUN&SAFE

Revolucionarna metoda IPL dugotrajne depilacije na preplanuloj koži

SUN&SAFE je nova tehnologija No+Vello© koja omogućava sigurno i efikasno dugotrajno uklanjanje dlačica na preplanuloj koži.

SUN&SAFE tehnologija je sigurna, bezbolna i učinkovita, sa vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana.

Zahvaljujući ovom inovativnom sistemu, centri No+Vello nude sistem dugotrajne depilacije putem Intenzivne pulsirajuće svjetlosti (IPL) koja je sigurna za kožu preplanulu od sunca ili UV zračenja.

Istraživanja provedena od strane ureda R&D (Odjel za istraživanje i razvoj) naše firme – formiranog od tima doktora, inženjera i stručnjaka iz sektora depilacije – i firmi specijaliziranih za IPL iz SAD-a i Izraela, su omogućila značajna poboljšanja u aparatima i protokolima koje koristi No+Vello i time vam nudi SUN&SAFE.

Ova poboljšanja prije svega utječu na profesionalne aparate za IPL dugotrajnu depilaciju No+Vello©. Također su uspostavljeni novi protokoli za tretmane koji garantiraju IPL dugotrajnu depilaciju na preplanuloj koži, eliminirajući postojeće kontraindikacije na istoj.

LJEČNIČKA PODRŠKA

No+Vello centri surađuju s kvalificiranim stručnjacima i liječnicima na području svjetlosne terapije, estetike i dermatologije te tako pružaju centrima svu stručnu pomoć i potporu osiguravajući sigurnost i neškodljivost tretmana. Naše certificirano osoblje je pripremljeno odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi tretmana.

Druga prednost je da je IPL tehnika bezbolnija, ugodnija i jeftinija tehnologija od lasera. No+Vello centri za IPL depilaciju raspolažu s vrhunskim IPL (Intense Pulsed Light) sistemima kako bi osigurali najbolje rezultate već nakon prvog tretmana.

NOVELLO FRANŠIZA:

  • 10 godina iskustva
  • 1300 centara
  • 1.000.000 kupaca
  • 17 zemalja

najbolje su jamstvo snage i sigurnosti koje prate naš brend.

No+Vello je mreža specializiranih centara za svjetlosnu terapiju s naglaskom na foto epilaciji. Naša pionirska, inovativna i jedinstvena tarifa od 250 kn po zoni, revolucija je na tržištu foto epilacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini