Obavijesti

Promo sadržaj

Rješenje za užurbani roditeljski tempo

Rješenje za užurbani roditeljski tempo
8

Živimo u vremenima ubrzane svakodnevice koja predstavljaju velike izazove modernom roditeljstvu. Neprestano se postavlja pitanje kako uz sve poslovne i društvene obveze biti i uspješan roditelj?

Fokus modernog roditeljstva 

Svakodnevne obveze i dugački radni sati za roditelje ne ostavljaju mnogo vremena za posvećivanje dodatnom radu s djecom, a roditeljstvo je mnogima postalo izazov. Bez obzira na to, sve je više modernih roditelja koji ipak uspijevaju svakodnevno raditi na djetetovom osobnom rastu i razvoju, dodatnom educiranju i mentalnom zdravlju. Odgoj koji uključuje agresivne reakcije na djetetovo loše ponašanje, odavno je pao u zaborav. Moderan roditelj vjeruje da je temelj za kvalitetno odrastanje odnos pun povjerenja i razumijevanja. Baviti se s djetetom, ispunjavati njegove potrebe i usmjeravati ga na ispravan put, ono je čemu se teži.  

U trendu su novi modeli pristupanja odgoju koji potiču emocionalno povezanije odnose djeteta i roditelja. Svako dijete treba ljubav i pažnju da bi bilo dovoljno ispunjeno, sretno te kako bi u roditelju pronašlo svoju sigurnu luku. Također, roditelji današnjice žive užurbanim tempom koji nameće potrebu za vlastitim vremenom i ponekad jednostavno odmorom od svih obveza. Znamo da je u takvim trenucima najlakše djetetu upaliti crtić na mobitelu ili tabletu, no postoji bolje rješenje koje spaja edukaciju i igranje, a koje će dijete jednostavno obožavati.  

Učenje koje će dijete obožavati  

To rješenje je kvalitetan, međunarodno priznati program učenja engleskog jezika, a koji se temelji na posebnom i potpuno drugačijem pristupu - baš onakvom kakav svaki moderan roditelj želi. Zamislite samo svoje četverogodišnje dijete kako izgovara jednostavne rečenice na engleskom jeziku, a pritom jedva čeka ići na svoju nastavu.  

Riječ je o Helen Doron školi engleskog jezika koja je siguran odabir za kvalitetan razvoj i učenje na zanimljiv način. Šarene učionice, uvijek veseli i posebno kvalificirani učitelji koji neprestano daju povratne informacije o napretku djeteta, samo su neke od posebnosti ove škole. Nastava u Helen Doron školi izvodi se isključivo na engleskom jeziku bez prevođenja. Kako takav program ne bi djetetu bio dosadan, u njega je uključena igra i zabava kroz koju dijete uči jezik.   

8
| Foto: Helen Doron

Zadovoljna djeca i roditelji dokaz su dobrog pristupa 

Djeca u Helen Doron školi ne sjede na nastavi u klupama, ne uče napamet dugačke kolone nepovezanih pojmova kao ni suhoparnu gramatiku, a rezultati učenja se itekako vide. Ova posebna metoda temelji se na konstantnoj motivaciji i ohrabrivanju djeteta da govori engleski. Motivacija se postiže osmišljavanjem kreativnih aktivnosti te posebno izrađenih igračaka i rekvizita.  

Nastava je prepuna zabavnih pjesmica, plesa, kratkih crtića bez nasilja, s likovima koje djeca zavole u tren oka. Helen Doron škola broji mnoge zadovoljne roditelje koji čak preko 12 godina u kontinuitetu upisuju svoju djecu na nastavu. Uz vjerne roditelje koji potiču ovakav moderan pristup učenju, osmjesi djece i znanje koje ona stječu, ipak su najbolji pokazatelji učinkovitosti ove metode učenja. Za više informacija o upisima i tečajevima u Helen Doron školi javite se na: croatia@helendoron.com ili posjetite web

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin