Obavijesti

Promo sadržaj

Riješite grijanje na moderan i ekonomičan način

Riješite grijanje na moderan i ekonomičan način
1

Došlo je ono doba godine kada temperature samo idu na dolje i vjerojatno su već mnogi od vas počeli paliti svoje klime, kalorifere i grijalice, plinsko ili centralno grijanje

No, u duhu ekološki osviještenog načina iskorištavanja energije, koji je u posljednje vrijeme sve prisutniji  ali i u percepciji korisnika sve važniji aspekt odabira načina upotrebe toplinske energije, mnogi korisnici, izuzev ustaljenih varijanti zagrijavanja prostorija u kojim borave, posežu za drugim alternativnim, isplativijim i za okoliš povoljnijim mogućnostima.

Mramoterm grijaće ploče potpuna su alternativa ustaljenim načinima grijanja, čija ušteda energije u usporedbi s uobičajenim varijantama, može biti čak 25% do 50 %. Najveću učinkovitost postižu uz vlastitu termostatsku regulaciju uključeno 24h / dan i time daju optimalan odnos potrošnje el. en. i ugodne topline s potrošnjom od 400-500 Wh /m2 /24 h  (cca 10 kn/po m2 prostora mjesečno).One su estetski dotjerani  jednostavni  plošni oblici koji funkcioniraju na principu toplinskog zračenja kojim se zagrijavaju čvrsta tijela koja postaju spremnici topline. 

Mramoterm grijanje, izuzev načina iskorištavanja energije i očuvanja čistog okoliša, omogućava zdrav i ugodan osjećaj topline, kao potpuno rješenje grijanja. S  jamstvom od  10 godina u potpunosti odgovara svim propisima o sigurnosti i zaštiti. Formalna jednostavnost  Mramoterm proizvoda, osobito u usporedbi s ustaljenim, često nezgrapnim, kompliciranim i dominantnim grijaćim elementima, rezultira brojnim mogućnostima izvrsnog uklapanja u interijere. Mramoterm grijaće ploče tako postaju dio prostora, jednostavna skulptura od prirodnog materijala pričvršćena na zid, koja formom ne ugrožava sklad i vaš kutak čini jedinstvenim.

Sve navedene karakteristike govore u prilog činjenici da kupnja proizvoda, osobito za prostore u kojima svakodnevno boravimo, nikako ne bi smjela biti hir ili razmetanje, već odgovoran postupak, ponajprije spram samom sebi.  

Mramoterm grijanje ima priču - ima tradiciju. Više od 33 godine iskustva i tisuće zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu. Uvjerite se i sami i postanite dio toga.

Proizvodnja i prodaja:

Mramoterm 
Marinići b.b.
51216 Viškovo

www.mramoterm.hr; mramoterm@mramoterm.hr

tel. 051 257 414 ili 051 257 161

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini