Obavijesti

Promo sadržaj

Robert Sever odabrao je top proljetne komade

Robert Sever odabrao je top proljetne komade
18

Elegantno, retro, romantično, urbano ili odlučno? A zašto ne sve od navedenoga?

City Center one West svoju je ponudu upotpunio s četiri poznata fashion branda, pa sada savršene outfite, baš prema svome senzibilitetu, možete birati  u trgovinama Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka i Stradivarius, a uskoro se ovoj četvorki pridružuje, na dva kata i 2.500 kvadrata – Zara. Dizajner, stilist i suradnik City Centera one - Robert Sever prvi je prošetao novim trgovinama te odabrao top proljetne favorite koje i vi možete jednostavno uklopiti u svakodnevne kombinacije.

Stradivarius od sada i za dečke 

Prvi Stradivarius Man u Zagrebu vrlo brzo će dobiti svoje poklonike zahvaljujući maštovitom dizajnu, kvaliteti materijala i pristupačnim cijenama. Pravog muškarca Stradivarius Man ove sezone vidi u traperu, majicama s upečatljivim motivima, pastelnim košuljama, laganom sakou i espadrilama. Urbana romantika glavna je nit vodilja Stradivariusa kada se o nježnijem spolu radi: tako će cure ovo proljeće odabrati oversize košulje, kombinaciju trapera i raskošnih bijelih bluza s metalik i ružičastim detaljima. Prugice i navy stil su konstanta, a crna boja prevladava u večernjim kombinacijama. 
Stradivarius trgovina po prvi puta u Hrvatskoj donosi novi koncept, i sadržajno i vizualno, pa ćete u moderno uređenoj trgovini moći pronaći i make up kolekciju, artikle za uređenje doma i prateći asortiman.

Lako do vječne elegancije

Biti elegantan baš u svakoj prilici vrlo je jednostavno uz Massimo Dutti. Ovaj brand bogat je bezvremenskim komadima koji nikada neće izaći iz mode.  Široke hlače u ne-bojama,  cvjetni uzorak na bluzama i nježne dugačke haljine okupirat će ormar svake klasičarke, dok će dečki styling bazirati na kvalitetnim trapericama, majicama sa sitnim uzorkom i jakni koju će nositi više sezona.

Stil i stav Pull&Beara

Boje su klasične pa prednjače plava, bijela i crna s pokojim crvenim komadom, ali je naglasak na detaljima koji 'podižu' baš svaki odjevni komad iz kolekcije proljeće/ljeto u Pull&Bearu. Cure, odvažite se pa topove nosite preko bijelih majica kratkih rukava, a s lijepom bomber ili traper jaknom s volanima pokorit ćete ulice. Dečki, poderane traperice i statement majica su, uz samouvjeren stav, sve što će vam trebati nadolazećih mjeseci.

Ostavite dojam!

Gola ramena, crop-topovi, cvjetni uzorak, prugice, volani i dobri stari traper – Bershka zna kako ovo proljeće želi izgledati svaka cura koja želi ostaviti dojam. Dečki će pak ove sezone pomaknuti granice majicama s maštovitim natpisima te raznim uzorcima. Da, čak i cvjetnim! Poseban naglasak Bershka stavlja na maštovite Festival fever komade za cure i dečke koji su udobni, trendy te imaju 'ono nešto' što će vas izdvojiti iz mase. 

Požurite u City Center one West, posjetite novootvorene trgovine i odaberite komade u kojima će vaša osobnost najbolje doći do izražaja. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.