Obavijesti

Promo sadržaj

HT Magenta klupa vodi vas u svijet proširene stvarnosti

Akciju Budi In-a “Romantični Zagreb” podržao je i Hrvatski Telekom te je jučer kod Gradske kavane predstavljena posebna Magenta klupa

Koristeći aplikaciju tima Styrije, dobiti ćete posebne dodatke; sada je to vihor jesenskog lišća, dok će u zimi biti novo iznenađenje... Glumcima Matiji Prskalo i Goranu Grgiću, opernom pjevaču Ronaldu Brausu, dizajneru i glazbeniku Ivici Propadalu i voditelji Ivanu Šariću se aplikacija svidjela baš kao i cijela akcija "Romantični Zagreb".

- Znam da su već na nekoliko zagrebačkih lokacija postavljene 'klupe za zaljubljene'. Mislim da će svi turisti biti oduševljeni baš kao i Zagrepčani - rekla je Matija. 
Goranu Grgiću svidjelo se što se na selfijima mogu dočarati godišnja doba. Misli da će posebno zima, kad će aplikacija s pahuljama biti posebno romantična.
- Volim zimu i snijeg. Pa ako ga i ne bude ove godine aplikacija će dočarati ugođaj zime - kaže Grgić.

Ronald Braus dodaje da će sve svoje prijatelje iz Rovinja dovesti da razgledaju klupice. Uvjeren je da će im se najviše sviđati upravo Magenta klupica. 
- Ideja je odlična, a sviđa mi se i što je postavljena pored makete starog Zagreba. Od svih godišnjih doba najdraže mi je ljeto pa jedva čekam neku 'vruću', ljetnu aplikaciju - rekao je Braus.

Kako koristiti Magenta klupu s proširenom stvarnošću?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti