Obavijesti

Promo sadržaj

RYOBI – alat koji traje!

RYOBI – alat koji traje!
8

1943. godine je gospodinu Yutaki Urakami, koji je tada imao malo trgovačko poduzeće u Hiroshimi, došao poslovni partner sa prijedlogom da se počnu baviti tlačnim lijevom. Ideja mu se učinila zanimljivom i osnovali su poduzeće Ryobi Limited.

Naglim rastom tržišta iza drugog svjetskog rata kompanija je bilježila brzi razvoj te je 1968. izlistana na Tokijskoj burzi. Prema zahtjevima tržišta, posao se širio brzo, te su se ubrzo počeli baviti montažom fotokopirnih aparata i fotoaparata te proizvodnjom ribičkog pribora.

1968. godine počinju i sa proizvodnjom električnih alata. Posao se brzo širio te je u idućih 30-ak godina kompanija postala jedna od vodećih proizvođača električnih i akumulatorskih alata na azijskom, a nakon toga i na globalnom tržištu.

2000. godine se proizvodnja alata izdvaja iz matične kompanije te postaje dio ponajveće svjetske grupacije TTI, koja je i danas jedna od najvažnijih čimbenika na globalnom tržištu električnih i akumulatorskih alata. Kako se grupacija u ovom stoljeću postojano razvijala tako su i alati sa robnom markom Ryobi postali neizostavni dio kolekcija alata obrtnika i zahtjevnijih kućnih majstora u radionicama širom svijeta. Danas je dovoljno baciti pogled na društvene mreže i vrlo brzo pronaći veliki broj raznih grupa i zajednica miliona zadovoljnih korisnika Ryobi alata. Ryobi alat danas možete pronaći na svim kontinentima u svim trgovačkim lancima i kod tradicionalnih trgovaca alatima sa asortimanom za kuću, dom i vrt.

Ogroman asortiman sa preko 400 različitih alata, od kojih je preko pola akumulatorskih, pogonjenih vrhunskom Li-ionskom tehnologijom. Samo najprisutnija Li-ionska platforma, sa akumulatorima napona 18V, danas u ponudi ima preko 200 alata.

Teško ćete pronaći tip alata kojeg nema u Ryobi asortimanu. Alati za završne radove u graditeljstvu, stolariju, bravariju, obradu kamena, elektroinstalacije, sve vrste poslova u vrtu i na farmi, svatko će u ovom asortimanu pronaći nešto za sebe. Jamstveni rok od 3 godine (treća godina uz registraciju na internetu) dodatna je pogodnost koja govori o njihovoj kvaliteti.

Vrlo atraktivne cijene odnosno odličan omjer cijene i kvalitete te brojna promocije i vas će brzo uvjeriti da postanete dio globalne Ryobi porodice.

Trenutni Ryobi katalog sa bogatom ponudom promo artikala možete pronaći ovdje.   

Sve informacije o ponudi Ryobi alata u Hrvatskoj možete pronaći na tena-g.hr  ili kod svih značajnijih trgovaca alata u našoj zemlji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje