Obavijesti

Promo sadržaj

S Arrivom otputuj na besplatno kupanje na Krku

S Arrivom otputuj na besplatno kupanje na Krku
1

Za sve koji ljeto provode u Zagrebu i mogu si priuštiti tek kratkotrajno osvježenje na moru jednodnevna kupanja predstavljaju idealno rješenje

Stoga Arriva i ove godine putnicima nudi svakodnevne direktne linije iz Zagreba za Crikvenicu, Novi Vinodolski, Njivice, Malinsku, Krk i Bašku, a jednom čitatelju poklanja 4 karte.

U Arrivi Hrvatska sve je spremno za sezonu ljetnih odmora. Vodećih hrvatski autoprijevoznik i ovog je ljeta za svoje putnike pripremio brojne svakodnevne sezonske polaske iz Zagreba do Istre, Kvarnera, Dalmacije te jadranskih otoka Cresa, Lošinja, Krka, Raba, Paga, Vira, Brača i Korčule kao i one iz pravca Slavonije do Zadra, Šibenika, Splita, Pule, Rovinja, Poreča, Umaga te do Rijeke, Crikvenice i Novog Vinodolskog.

50 novih relacija u First minute ponudi

Uoči sezone u prodaju su puštene i First minute karte na novih 50 relacija, ponajviše iz slavonskih gradova ali i iz Zagreba prema moru, pa sada putnicima Arrive na čak 250 relacija na raspolaganju stoji ograničeni broj online karata po cijenama nižim i do 50%. Zahvaljujući ovoj ponudi od Zagreba do Zadra moguće je putovati već za 49 kn, do Pule ili Rovinja za 75 kn,  a do Krka za 55 kn. Osječanima je primjerice s First minute kartama Arrive najpovoljnije putovati do Zadra već za 100 kn, do Splita za 140 kn, do Poreča za 150 kn, a do Paga za 165 kn. First minute karte moguće je kupiti isključivo na www.arriva.com hr ili u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji. Dodatni popust razlog je više za kupnju karte u aplikaciji. 

Cjelodnevno osvježenje na Kvarneru

Arriva ima rješenje i za sve one koji će ljeto provesti na vrućem zagrebačkom asfaltu priželjkujući barem povremeni spas od ljetnih vrućina. Riječ je o jednodnevnim kupanjima na najljepšim kvarnerskim plažama koji su putnicima na raspolaganju tijekom srpnja i kolovoza. Svakodnevni direktni polasci iz Zagreba u pravcu Crikvenice, Novog Vinodolskog, Njivica, Malinske, Krka i Baške nude se po cijeni od 100 kn za povratnu kartu.

Želiš na jednodnevno kupanje besplatno?

Čitatelj koji zaključno do 07.07.2019. u 24.00h ostavi najkreativniji odgovor zašto baš on treba ići na jednodnevno kupanje s Arrivom iz Zagreba osvojit će 4 povratne karte za cjelodnevno kupanje na Krku, koje može iskoristiti do 31.07.2019.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve