Obavijesti

Promo sadržaj

S osiguranjem od posljedica nezgode mirni i u razredu, i kod kuće

S osiguranjem od posljedica nezgode mirni i u razredu, i kod kuće

Početak rujna prava je prilika da se osigurate već od 20 kuna (2,65 eura) godišnje i u školsku godinu uđete sa što manje briga, zahvaljujući polici Croatia osiguranja

Učenici su se vratili u školu i opet su s prijateljima, uče, druže se i rastu zajedno. Tijekom svakodnevnih aktivnosti u razredu, školskom hodniku, igri prije i nakon nastave ili za vrijeme sportskih aktivnosti, ponekad može doći do neželjenih situacija i ozljeda poput, primjerice, prijeloma kosti koji zahtijevaju nošenje gipsa ili longete. 

Koliko god svi pazili, takve nezgode ne mogu se predvidjeti i zapravo su dio odrastanja. No, zato se može planirati osiguranje od nezgode, a upravo takvu uslugu pruža Croatia osiguranje. Svim učenicima osnovnih i srednjih škola početkom nove školske godine dostupna je mogućnost ugovaranja osiguranja od nezgode. 

Cijena police već od 20 kuna (2,65 eura) godišnje 

Za učenika za kojeg se ugovori ova polica pruža se zaštita 24 sata dnevno svih sedam dana u tjednu, i to već od 20 kuna (2,65 eura) godišnje. Posebna je vrijednost što osiguranje vrijedi svugdje u svijetu pa se naknada u slučaju ozljede isplaćuje bez obzira na to gdje je ozljeda nastala.  

Za svakog osnovnoškolca i srednjoškolca može se izabrati paket iz široke ponude osiguranja. Prijava nezgode je vrlo jednostavna i može se obaviti  pozivom na broj  072 00 1884, putem internetske stranice, u aplikaciji Moja Croatia u kojoj se može pratiti status obrade prijave ili u najbližem prodajnom mjestu Croatia osiguranja. Uz Croatia osiguranje, djeca su osigurana 24 sata dnevno, a Croatia naknadu za nezgodu isplaćuje brzo i sigurno. 

Isplata od prvog dana 

U Croatia osiguranju je osigurano više od 200.000 djece vrtićke i školske dobi te studenata. Svima koji u  Croatia osiguranju imaju ugovorenu policu Osiguranja od nezgode dnevna naknada isplaćuje se odmah od nastanka nezgode, odnosno već od prvog dana nemogućnosti pohađanja nastave ili bolničkog liječenja. Utvrdi li se obveza manja od 100 kuna (13,27 eura) po nezgodi, Croatia osiguranje isplaćuje iznos od 100 kuna (13,27 eura), što je i garantirana minimalna isplata. 

Početak nove školske godine pravo je vrijeme za ugovaranje police Osiguranja od nezgode. S osiguranjem od posljedica nezgode koje u Croatiji možete ugovoriti vrlo povoljno, vaša je jedina briga da mislite na uspjeh u školi. Više informacija potražite na crosig.hr.  

*Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume