Obavijesti

Promo sadržaj

Sajam Interliber otvorio svoja vrata!

Sajam Interliber otvorio svoja vrata!
9

Najdraži sajam Zagrebačkog velesajma svoja vrata otvorio je u utorak, 8. studenog.

U četiri paviljona 296 izlagača iz 15 zemalja prezentiraju brojne naslove svjetski poznatih bestselera uz zanimljive sadržaje za sve uzraste; od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do različitih radionica, kvizova, dodjela književnih nagrada, ..

"Već pune 44 godine Interliber predstavlja središnje mjesto za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koje okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Odavno je nadišao granice Zagrebačkog velesajma da bi danas imao status nacionalne platforme za poticanje i promicanje čitanja i znanja.“ naglasila je na otvorenju Renata Suša, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Premium program Zajednice nakladnika i knjižara bavi se ozbiljnim književnim temama koji tijekom sajma ugošćava poznate pisce, a uređuju ga eminentni urednici hrvatske književne scene s glavnom temom programa „Ukrajina u fokusu“. 

U cilju podizanja svijesti o važnosti izgradnje društva znanja, Interliber je i ove godine uključen u Knjigodar, akciju darivanja knjiga školskim knjižnicama Hrvatske udruge školskih knjižničara, a kako bi se popunio knjižni fond odabrane školske knjižnice.

9
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Za ovogodišnji Interliber u gastro ponudu sajma uključili su se i vrhunski hrvatski restorani, nositelji brojnih priznanja na atraktivnim food i burger festivalima. Posjetitelji tijekom Interlibera mogu uživati u kušanju street food delicija po sajamskim cijenama.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 20.00 sati, a u petak i subotu do 21.00 sat. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Dobrodošli!

„Knjiga je dar koji možeš otvarati opet i opet.”

Garrison Kellio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.