Obavijesti

Promo sadržaj

Samo jedan modni detalj je potreban za savršen styling - znate li koji?

Samo jedan modni detalj je potreban za savršen styling - znate li koji?
1

Kako bi dodatno začinili najnovije trendove, ljubitelji mode posegnuli su za efektnim modnim dodacima. Tako su detalji, koji daju snažan urbani ton trendi komadima odjeće, zauzeli važno mjesto u modnim kolekcijama

Kako bi dodatno začinili najnovije trendove, ljubitelji mode posegnuli su za efektnim modnim dodacima. Tako su detalji, koji daju snažan urbani ton trendi komadima odjeće, zauzeli važno mjesto u modnim kolekcijama. Kao i kod odjevnih predmeta, trendovi se iz sezone u sezonu mijenjaju i na polju modnih dodataka. No posljednjih se nekoliko godina jedan dodatak nametnuo kao najpoželjniji, a podjednako ga vole i ljepši i jači spol.

Jednostavne za nošenje, zabavne, urbane, entuzijastične, avanturističke, energične i elegantne – samo su neke od karakteristika ovog omiljenog detalja. Pogađate od čemu je riječ?

Svoj omiljeni dodatak možete naručiti OVDJE uz popust >>

Novo ruho klasičnih modela

Omiljeni modni dodatak nedvojbeno su sunčane naočale. Ponajviše zato što ne služe samo kao ukras, nego su i neosporno praktične. S neodoljivom dozom zavodljivosti i elegancije, sunčane naočale vratile su se u klasičnim oblicima. Za to se pobrinuo popularni brend sunčanih naočala Maus Maky koji je klasičnim oblicima dao moderno ruho.

Tako se u njihovoj kolekciji mogu pronaći najlegendarniji modeli kao što su Round, Panto, Aviator i Cat Eye. A iza njihovog trendi izgleda kriju se pristupačna cijena i vrhunska kvaliteta vrijedna svake pažnje.

Idealna kombinacija za svakoga

Kolekcija sunčanih naočala Maus Maky utjelovljuje savršenu kombinaciju vrijednosti, kvalitete, modernog dizajna i visoke funkcionalnosti za svaki dan, s velikim izborom okvira koji dodaju cool faktor svakom obliku lica. Svaki model dostupan je u nekoliko različitih kombinacija boja okvira i stakala. Drugim riječima, u kolekciji se krije idealna kombinacija baš za svakoga.

Svi Maus Maky proizvodi jamče maksimalnu zaštitu očiju i odlikuje ih visoka optička preciznost. Leće su izrađene od najkvalitetnijih materijala, dok su preostali materijali posebno dizajnirani tako da svaki okvir čine laganim, udobnim, ali i mehanički čvrstim.

Svoj omiljeni dodatak možete naručiti OVDJE uz popust >>

Maksimalna zaštita i kontrola kvalitete

Brend Maus Maky za izradu svojih proizvoda koristi najnovije tehnologije i najbolje materijale. Uz to provodi kontrolu kvalitete kroz proizvodni lanac kako bi osigurao da svi proizvodi zadovoljavaju najviše standarde zdravlja i sigurnosti. Sunčane naočale dolaze u posebno zaštićenom paketu u kojemu se nalaze kožna futrola, krpica za čišćenje, upute i dizajnerska kutija.

Svoj primjerak Maus Maky sunčanih naočala trenutno možete naručiti po promotivnim cijenama na njihovoj web stranici.

Svoj omiljeni dodatak možete naručiti OVDJE uz popust >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.