Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Samo najtraženije glazbene zvijezde: Hrvatska dobiva Fusion, još neviđeni festival!

Samo najtraženije glazbene zvijezde: Hrvatska dobiva Fusion, još neviđeni festival!

1 hrvatski grad, 2 dana, 20+ najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda, 50 000+ posjetitelja. Rađa se festivalski megaspektakl Fusion koji će na jednome mjestu i uz svjetsku produkciju okupiti najtraženija glazbena imena današnjice iz zemlje i regije. Donosimo detalje…

Počelo je misteriozno…

Jasno je bilo da se događa nešto veliko. Ali što? Stiže Fusion World Music Festival. Mjesto radnje: Split, stadion Park mladeži. Vrijeme: 22. i 23. srpnja. Znamo i da toliko hrvatskih i regionalnih zvijezda takvoga kalibra, na takvoj pozornici i uz takvu produkciju još nikad nitko nije okupio, pa ni vidio.  

Objavljen prvi line up i impresivan je 

Organizatori su zasad otkrili sedam imena. Više nego dovoljno da nam sve bude jasno. Na dvodnevni festival stiže Gibonni, jedan od naših najvećih kantautora. Glazbene dive uvijek se broje na prste, ali tada će u Splitu biti minimalno dvije, Doris Dragović i Nina Badrić.  

Na impresivnom line up-u glazbenih imena je i ono Saše Matića, pjevača kojemu nije problem napuniti Arenu Zagreb ni dvije večeri zaredom. Na regionalnoj top listi najtraženijih izvođača svakako je i Željko Samardžić, također jedna od najavljenih zvijezda Fusion Festivala. Pridružit će im se mladi reperi Nucci i Voyage, koje i mladi u Hrvatskoj jednostavno obožavaju.  

Riječ je redom o izvođačima koji haraju glazbenim ljestvicama, YouTube trendingom, rasprodaju dvorane… 

Produkcijski megaspektakl 

Glazbenu kremu pratit će dosad neviđena produkcija na regionalnim eventima, svjetska u punom smislu te riječi. Steći ćete dojam što se sprema ako vam kažemo da je za produkciju odgovorna ekipa koja stoji iza festivala ULTRA Europe, najvećeg međunarodnog glazbenog događaja u povijesti Hrvatske i jednog od najvećih na Starom kontinentu. Zahvaljujući tome izvođači Fusion Festivala imat će jedinstvenu priliku nastupiti na jednoj od najvećih pozornica u Europi. 

Cijena ulaznica 

S objavom prvog line up-a u prodaju je pušten prvi kontingent karata za najbrže fanove, po povoljnijim cijenama. Mogu se već kupiti putem web stranice fusion.hr. Jednodnevno festivalsko iskustvo u prodaji je sada za 250, dok ulaz na oba dana stoji 450 kuna. Krenula je i prodaja ograničene količine jednodnevnih VIP ulaznica koje se u ovoj prvoj fazi mogu nabaviti za 499 kuna.  

Na vrijeme osigurajte svoje mjesto na Parku mladeži, među više od 50 000 posjetitelja. Za svakog od dosad najavljenih izvođača redovito se traži karta više, a njihovo okupljanje dosad je neviđeni podvig. Ali to je tek početak. Pravi razmjeri festivala bit će poznati u srijedu, 18. svibnja kada će biti objavljen cijeli line up.  

Split – najpoželjnija europska glazbena destinacija 

Ovoga srpnja Split će biti najpoželjnija festivalska destinacija u regiji i Europi. Novi, dvodnevni festival će grad pod Marjanom, pa i Hrvatsku staviti u dodatni fokus milijuna obožavatelja najavljenih zvijezda, a razmjeri spektakla privući će i pažnju stranaca kojih tih dana u drugom najvećem hrvatskom gradu ne nedostaje.