Obavijesti

Promo sadržaj

Samsung Bespoke ekosustav: revolucija u kuhinji!

Samsung Bespoke ekosustav: revolucija u kuhinji!
5

Povezanost super opisuje ovaj naš moderni svijet u kojem koristimo više pametnih uređaja. Osim što nas povezuju jedne s drugima, spajanje uređaja u jedinstven ekosustav omogućava nam putovanje u sasvim novu tehnološku dimenziju.

Tako je Samsung nedavno predstavio tri fantastična, produktivna i praktična uređaja s genijalnim karakteristikama i međusobnim povezivanjem – novu Bespoke liniju kućanskih uređaja koji omogućuju da imate sve na jednom mjestu.

Uživanje u vlastitom domu

Ovaj inovativni hladnjak donosi sve prednosti prilagodljivog softvera. Elegantan dizajn ravnog prednjeg dijela dostupan je u puno boja te se super uklapa u različite stilove uređenja, a završni touch od stakla ili čelika dodatna je prednost Flex dizajna. Ni to nije sve, Bespoke hladnjak ima najnovije Samsung inovacije za pohranu i hlađenje. Beverage Center i dual Auto Ice Maker ukućanima pružaju brz pristup hladnim napitcima dok FlexZone održava namirnice da ostanu svježe.

Improviziraj, zabavno je

Svaki kul recept čini mnoštvo dobrih sastojaka vješto spojenih u cjelinu, a igranje sastojcima i improvizacija gotovo uvijek je baš pravi pogodak. Poigrajte se vrhunskom tehnologijom s novom Bespoke pećnicom i napravite top jela. Tehnologija AI Pro Cooking može prepoznati sastojke, u skladu s njima optimizirati postavke i pratiti koju god hranu kuhali. Značajka Dual Cook Steam vam omogućuje pripremu hrane u pećnici koja je jednostavno mora biti dio obiteljskog ručka pomoću korištenja puno različitih postavki u isto vrijeme.

Bespoke – bez pola muke

Puno gostiju i ukućana najčešće znači i hrpu tanjura dok kuhate. Samsung ploča za kuhanje se prilagođava vašim potrebama jer ima dodatni prostor za posuđe Flex Zone Plus. Dodatni prostor nudi mogućnost prilagođavanja različitim oblicima posuda i posuđa. Čudima nema kraja jer kuhanjem možete upravljati i putem smartphonea jer se lako spaja na WiFi mrežu.

Nakon što su svi pojeli, popili i zabavili se, a vi kao domaćin (konačno) ispratili i zadnjeg gosta, došlo je vrijeme za onaj najgori od svih zadataka – čišćenje. Tu vam u pomoć stiže Bespoke Jet usisavač koji će pokupiti svaku mrvicu s tepiha koja je ostala od blagdanskih jela.

Bespoke linija pametnih uređaja dat će vam genijalno iskustvo kuhanja povezivanjem s uslugom SmartThings Cooking. Ona se pak isto može sinkronizirati sa Samsung Health aplikacijom, koji prati cilj koji ste si zacrtali po pitanju broja kalorija i vidi koliko ste ih potrošili te kao pravi savjetnik preporučuje recepte s obzirom na vaše želje. Brojanje kalorija i zdravo kuhanje postalo je stvarno super lagano s opcijom SmartThings Cooking, koji štedi vrijeme i olakšava kuhanje. Totalno kuži vaše potrebe, preporučuje recepte samo za vas i izrađuje tjedne planove prehrane. Čak nudi opciju da vas vodi kroz kuhanje i olakšava kupovinu namirnica. Svi su uređaji povezani i na WiFi mrežu, što će dodatno olakšati kuhanje čak i neznalicama omogućiti da druženja u domu budu jednostavna i nezaboravna.

Pravo vrijeme za opremanje stana inovativnim Bespoke ekosustavom uređaja je upravo sad, jer uz dvije godine uključenog jamstva dobivate i produženo jamstvo od tri godine koje vrijedi za određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja, sušilica i kombiniranih perilica/sušilica kupljenih od 1.2. do 31.12.2023., te za određene modele sušilica i kombiniranih perilica/sušilica kupljenih u razdoblju od 1.2. do 31.3.2023. te od 1.10.2023. do 31.12.2023. godine. Promocija 3 godina jamstva (2 godine redovnog jamstva + 1 godine dodatnog komercijalnog jamstva) vrijedi za određene modele usisavača kupljenih od 1.2. do 31.12.2023. Više informacija o posebnim ponudama pronađite na www.samsung.com.hr.

Više informacija o promociji pronađite na: https://www.samsung.com/hr/offer/produzeno-jamstvo-za-kucanske-uredjaje-2023/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta