Obavijesti

Promo sadržaj

Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon od sada dostupan u Hrvatskoj!

Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon od sada dostupan u Hrvatskoj!
7

Samsung Galaxy A53 5G, kojeg je tvrtka Samsung Electronics nedavno predstavila, od sada je dostupan u Hrvatskoj

Riječ je o modelu iz vrlo popularne i svima pristupačne A serije pametnih telefona koji osigurava novu razinu korisničkog iskustva za uživanje u omiljenim aktivnostima, sadržajima i aplikacijama. Galaxy A53 5G ističe se po unaprijeđenim značajkama kamere, novom snažnom procesoru, očaravajuće čvrstom zaslonu te još boljim mogućnostima povezivanja s Galaxy ekosustavom. Maloprodajna preporučena cijena u Hrvatskoj za Galaxy A53 5G je od 3.299,00 HRK.

Sjajna kamera, uvijek oštra i mirna

Uz vrlo moćni sustav s četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti fotografiranja i snimanja s OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Dodatna vrijednost je i VDIS tehnologija koja omogućava stabilizaciju prilikom snimanja za kristalno čiste videozapise. Kamere koriste i AI tehnologiju koja u kombinaciji s unaprjeđenim Night Mode načinom rada osigurava da fotografije, iako nastale pri slabijem dotoku svijetla, izgledaju besprijekorno. Nadalje, tu su i poboljšani Portrait Mode način rada za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima pruža velik izbor zabavnih filtera, a simpatična funkcija je i Object eraser za uklanjanje nepoželjnih objekta u pozadini.

Atraktivan održivi dizajn

Galaxy A53 5G pametni telefon sadrži vrlo funkcionalan i moderan izgled, točnije krasi ga Ambient Edge dizajn koji neprimjetno spaja kamere sa samim uređajem, dok tanki okvir stvara još profinjeniji vizualni dojam. U sklopu Samsung Galaxy for the Planet inicijative – čiji cilj je očuvanje planeta zemlje –  pakiranje Galaxy A53 5G uređaja izrađeno je od papira dobivenog iz održivog izvora, a reciklirani materijali također su korišteni za bočne tipke kao i utore SIM kartica. Sa svojim atraktivnim dizajnom, Galaxy A53 5G uklopit će se s drugim Galaxy uređajima za najbolje korisničko iskustvo. Primjerice, Galaxy A53 5G se može povezati s Galaxy Buds slušalicama koje će zahvaljujući 360 Audio1 tehnologiji omogućiti zaista impresivan 3D zvuk.

Očaravajuće čvrst zaslon i visoka sigurnost

Za nevjerojatne performanse Galaxy A53 5G pametnog telefona zaslužan je potpuno novi 5nm procesor. Izvana je opremljen izuzetno čvrstim Gorilla® Glass 5 zaštitnim staklom te donosi proširivi 6,5-inčni Super AMOLED zaslon uz brzinu osvježavanja od 120 Hz koja će osigurati glatko iskustvo korištenja i impresivan prikaz sadržaja. Kako bi korisnici bezbrižno uživali u pregledavanju željenog sadržaja, pametni telefon sadrži IP672 standard otpornosti na vodu i prašinu, dok uz super brzo punjenje od 25W3 sve aktivnosti mogu trajati dulje. Galaxy A53 5G korisnicima pruža i veliku razinu sigurnosti pomoću svoje Samsung Knox platforme, a za zaštitu privatnih fotografija i dokumenata tu je Secure Folder – šifrirani digitalni sef. Također, uređaj ima uključenu i Samsung Wallet4 značajku koja stvara praktično i zaštićeno mjesto za spremanje svih osobnih dokumenata, putovnica, kreditnih kartica i drugo.

Samsung Galaxy A53 5G od sada je dostupan u Hrvatskoj po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 3.299,00 HRK. Kupnjom Galaxy A53 5G pametnog telefona na poklon dobivate i Galaxy Buds Live bežične slušalice u crnoj boji. Promocija traje u razdoblju od 23.3. do 20.4. ili do isteka zaliha. Više informacija pronađite na https://www.samsung.com/hr/offer/galaxy-a53-5g-promotion/.  

 

1. Dostupnost 360 Audio tehnologija zahtijeva ažuriranje softvera putem aplikacije Galaxy Wearable počevši od 30. ožujka 2022 godine.
2.  IP67 temelji se na ispitnim uvjetima za uranjanje u do 1 metra slatke vode do 30 minuta. Ne preporučuje se korištenje na plažama, bazenima ili u blizini vode sa sapunom. Sigurno samo protiv niskog pritiska vode. Isperite/osušite uređaj nakon doticaja s vodom.
3.  Punjač se prodaje zasebno; koristite samo punjače i kabele koje je odobrio Samsung. Kako biste izbjegli oštećenje vašeg uređaja, nemojte koristiti nekompatibilne, istrošene ili oštećene baterije, punjače ili kabele. Podržava super brzo punjenje do 25 W. Za više informacija o svom uređaju posjetite www.samsung.com.
4.  Samsung Wallet bit će podržan na Galaxy A53 5G pametnom telefonu. Dostupnost i vrijeme mogu varirati ovisno o tržištu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga
PROMO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga

Digitalni marketing nije samo posao, već i strast za mnoge mlade poduzetnike poput Josipa Ukalovića, osnivača agencije za digitalni marketing Atauctus

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci
PROMO

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci

Navijači diljem svijeta sanjaju o trenutku kada će se približiti svojim omiljenim nogometašima, razmijeniti par riječi ili čak uhvatiti uspomenu u obliku fotografije
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti