Obavijesti

Promo sadržaj

Sandra - vidovnjakinja koja će vam sigurno pomoći!

Sandra - vidovnjakinja koja će vam sigurno pomoći!

Vidovnjakinja Sandra već preko 20 godina nesebično pomaže svima koje su teške životne situacije doslovce stjerale u kut

Nevjerojatan vidovnjački Dar ojačan istančanom intuicijom te umijećem čitanja iz karata i graha čini Sandru jedinstvenom vidovnjakinjom koja zna i može pomoći! Sa Sandrom smo već mnogo puta razgovarali, pa možemo posvjedočiti i tome da njeni telefoni neprestano zvone, a svakoga puta kada je posjetimo pokaže nam mnoštvo novih pisama u kojoj joj klijenti zahvaljuju jer im je pomogla. Bilo da se radi o ljubavi, obitelji, poslu, financijama ili zdravlju, Sandra će vam pružiti samo najbolje savjete! Zato, ako ne znate što vam je činiti i more vas brige ili problemi, nemojte se predati jer za svaki problem postoji rješenje - nazovite našu simpatičnu vidovnjakinju i obratite joj se s povjerenjem! Mio glas i veliko srce vidovnjakinje Sandre zacijelo će i vas oduševiti na prvu!

Sandra je spasila moju obitelj!

Gđa Matea živi u New Yorku preko 30 godina. Sa suprugom već niz godina uspješno vodi  tvrtku za odnose s javnošću. Njen stariji sin, Mark, doktor je fizike i danas radi kao profesor u školi, dok je mlađi 18-godišnji Ivan odličan student.

- Ja živim za svoju obitelj i kada je mog Marka pogodilo zlo, mene je to shrvalo! Nikada nismo nikome poželjeli ništa loše, držimo se svoga posla i mogu samo reći da zbilja postoje zločesti ljudi - priča nam gđa Matea. Njena obiteljska tragedija započela je kada se Mark počeo žaliti na glavobolju. Zatim su krenule nesanice, iz noći u noć.

- Mark je počeo odbijati hranu i naglo mršavjeti, bio je nervozan, a kada bi i zaspao imao bi noćne more nakon kojih se ponekad budio sav u ogrebotinama. Bilo je to pregrozno - prisjeća se suznih očiju gđa Matea. Liječnici nisu znali u čemu je stvar, pa je Matea Marka odvela i bioenergetičaru.

- Vidjela sam da gubim sina i to se strašno odrazilo na cijelu našu obitelj. Jednog dana sam počela pričati sama sa sobom i da ne bih potpuno poludjela nazvala sam sestru u Šibenik - kaže Matea.

- Sestra mi je toplo preporučila da se javim vidovnjakinji Sandri. Ali bila sam skeptična i nisam odmah nazvala. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada Mark više nije znao tko je i kada je počeo buncati i potpuno nerazumljivo govoriti - povjerava Matea. Vidovnjakinja Sandra ubrzo je pridobila Mateino povjerenje!

- Dala sam Sandri Markov datum rođenja, a ona je odmah preuzela stvar u svoje ruke! Do posljednjih detalja mi je ispričala što nam se događa i objasnila što mi je činiti! Poslušala sam Sandru, a Mark je te noći po prvi put, nakon gotovo šest mjeseci, konačno mirno spavao! Tijekom idućih dana Mark se počeo oporavljati i polako dolaziti k sebi - tvrdi Matea koja je uskoro posjetila Sandru u Zagrebu. Tamo je saznala da se sve događalo zbog zavisti suradnice koja je željela uništiti Marka kako bi Matei nanijela bol.

- Sandra je meni i mojoj obitelji napravila najbolje zaštite od crne magije i sada smo sigurni da se ovako nešto više nikada ne može dogoditi! Uz Sandrine zaštite osnažene pozitivnim mislima i energijom ljubavi svi se osjećamo odlično, a moj sin je ponovno zdrav! Sretni nam je Sandra pomogla da preživimo razornu snagu crne magije - ističe Matea i dodaje - Vidovnjakinja Sandra spasila je moju obitelj i vratila nam snagu i vjeru u ljude! Bit ću joj zahvalna cijelog života!

Sandra je vratila mog Dražena!

Gđa Eva i g Dražen iz Münchena deset su godina živjeli zajedno kada su se odlučili vjenčati. Eva je radila u upravi tvrtke BMW, a Dražen je bio zadovoljan svojim poslom u jednom velikom restoranu. Sve je bilo idilično. Eva se nadala i osnivanju obitelji.

- Nažalost, nešto se dogodilo Draženu. Nestao je preko noći i više nije odgovarao na moje pozive i poruke – prisjeća se gđa Eva koja je osjećala da mora barem još jednom iskreno porazgovarati sa Draženom. Nakon mnogih bezuspješnih pokušaja, pronašla ga je na poslu.

- Dok smo razgovarali gledala sam u oči. One su bile krvavo crvene i nepoznate. Činilo mi se kao da gledam u apsolutnog stranca – pripovijeda nam Eva suznih očiju. Dražen je priznao Evi da se zaljubio u novu radnicu iz restorana. Shrvana i očajna, Eva je utjehu potražila u razgovoru s majkom.

- Majka mi je bila uvjerena da se radi o nekoj opasnoj magiji koja prelazi s koljena na koljeno i savjetovala mi je da se javim vidovnjakinji Sandri – kaže Eva.

- Sandrin miran glas odmah mi je odao da je Sandra nevjerojatno draga i suosjećajna osoba. U samo par minuta pokazalo se da ona zna sve o meni – tvrdi Eva i objašnjava - Točno je rekla da se moja veza nakon mnogo godina raspala, a znala je i neke stvari o meni koje nikada nikome nisam rekla! Na primjer, opisala je kakav je bio prvi suprug moje bake, što su naše obiteljske tajne.

Nakon susreta sa Sandrom u Zagrebu, Eva se počela osjećati mnogo bolje. Uskoro je odletjela natrag za München. Sandrine zaštite uskoro su počele i jače djelovati. Crne magije više nije bilo.

- Nećete vjerovati, ali čuda postoje! Baš kako je Sandra rekla, 35 dana nakon mog povratka kući, vratio se i Dražen! Molio me za oprost, a ja nisam mogla vjerovati. Bilo mi je jasno da je ovo opet onaj moj Dražen, kakvog ga ja znam! Uskoro me ponovno zaprosio, a otad je prošlo već pet godina i živimo u sretnom braku! Za sve to zaslužna je Sandra koju beskrajno volim i kojoj ću zauvijek biti zahvalna – priča Eva. Sandru preporuča ama baš svakome jer je Sandrina pozitivna energija neiscrpna!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!