Obavijesti

Promo sadržaj

Savršen dizajn i odlične performanse idealne za grad

Savršen dizajn i odlične performanse idealne za grad
4

Ekskluzivno predstavljen Citroën ë-C4 X i C4 X

Moderni način života nameće ubrzani tempo pa multitasking između brojnih obaveza postaje najveća vrlina svakoga od nas. Iz tog razloga, sve je veća težnja da stvari koje nas okružuju i koje redovito koristimo postanu inteligentnije i prilagođenije našem ritmu života, kako bi nam olakšale navigiranje među izazovima modernog doba. Ono što bitno olakšava svakodnevni život pojedinca svakako je osobni automobil. Od poslovnog i privatnog pa sve do obiteljskog života, osobno vozilo postalo je dio nas. Imajući to na umu, Citroën je predstavio novi, posve električni ë-C4 X i novi C4 X. Po uzoru na novi Citroën C5 X, novi ë-C4 X i C4 X prkose tradicionalnom dizajnu kompaktnih karoserija i kupcima nude nešto posve jedinstveno.

Njihov jedinstven i elegantan dizajn privući će sve koji traže pristupačno srednje veliko vozilo koje je ujedno alternativa kompaktima i SUV-ovima koji dominiraju segmentom srednje velikih vozila. Ti modeli spajaju elegantnu siluetu fastbacka sa suvremenim stavom SUV-a, duljinom od 4,60 m i bezvremenskim stilom limuzine s četirima vratima.

Uzbuđeni smo zbog prilika koje pružaju novi modeli ë-C4 X i C4 X. Brojni su nam kupci povjerili kako žele pristupačnu, odgovornu i profinjenu zamjenu za kompakte i SUV-ove iz segmenta srednje velikih vozila, a ovo je naš najbolji pokušaj da im tu želju i ispunimo: automobili usmjereni prema budućnosti, s upečatljivim dizajnom crossovera koji pružaju svu udobnost, tehnologiju, sigurnost i vrijednost koju očekujete od marke Citroën, kao i nenadmašnu prostranost i svestranost limuzine te sve prednosti električnog pogona s nultom stopom emisija.” – izjavio je Vincent Cobée, direktor marke Citroën.

Model ë-C4X je idealno vozilo za sve one koji žele automobil jedinstvenog dizajna s dovoljno udobnog prostora za putnike, i to zahvaljujući nenadmašnom prostoru za koljena u predjelu stražnje klupe, izdašnom 510-litrenom prtljažniku i električnom pogonu koji omogućuje vožnju strogim središtima gradova u kojima je vožnja vozilom s termičkim motorom zabranjena. Vrhunska udobnost postignuta je zahvaljujući ekskluzivnom programu Citroën Advanced Comfort, koji obuhvaća ugradnju sjedala Advanced Comfort i ovjesa Citroën Advanced Comfort®.

U nove modele ë-C4 X i C4 X ugrađuje se najnovija generacija multimedijskog sučelja marke Citroën. Kako bi pružili novu razinu povezanosti, opremljeni su i intuitivnim multimedijskim sučeljem nove generacije MyCitroën Drive Plus, premijerno predstavljenim u novom modelu Citroën C5 X, koji kupcima nudi sveobuhvatan paket značajki za povezivanje i povezanih usluga. U segmentu srednje velikih vozila jedino se model ë-C4 X odlikuje kombinacijom dizajna crossovera, udobnošću, prostranošću i električnim pogonom s nultom stopom emisija. Novi ë-C4 X je jedini potpuno električni automobil koji će na tržištu srednje velikih vozila nuditi ovu kombinaciju dizajna, udobnosti i prostranosti dostojne limuzine. Sve ga to, u kombinaciji s prostranim 510-litrenim prtljažnikom, čini idealnim pratiteljem u svakodnevnoj vožnji gradom.

Vrlo inteligentni i intuitivni, novi modeli Citroën ë-C4 X i C4 će svaku vožnju pretvoriti u istinski užitak, održavajući sigurnost vozača i putnika na maksimalnoj mogućoj razini. Novi modeli ë-C4 X i C4 X za sva tržišta proizvode se isključivo u Europi, u tvornici Stellantis Villaverde u Madridu. Više informacija saznajte na citroen.hr i kod ovlaštenih Citroën partnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume