Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 7

Savršen obiteljski odmor: Bazen s pijeskom, 7D kino, saune i još mnogo toga čeka vas u Sloveniji

Savršen obiteljski odmor: Bazen s pijeskom, 7D kino, saune i još mnogo toga čeka vas u Sloveniji

Danas ljudi rade da bi živjeli. Drugim riječima, idu na posao i zamišljaju kako će poslije zasluženo uživati. A zimski blagdani mnogima su savršena prilika da 'stisnu' pauzu od rada i iskoriste dugo iščekivani užitak

VIDEO

Obiteljska putovanja posebna su prilika za zbližavanje obitelji, ali i odmor njezinih članova od užurbane i stresne svakodnevice. Djeci pauza od nastave, roditeljima od posla, a bakama i djedovima dodatno vrijeme za druženje s bližnjima. Znamo mjesto na kojem će kompletna obitelj pronaći odmor iz snova. Svi na jednome mjestu i svatko prema svojim guštima. Na samo sat vremena od Zagreba nalaze se Terme Olimiaprvi i najveći obiteljski wellness u Sloveniji.

Labirint bazena, zid za penjanje, 7D kino, igraonica Oliland, interaktivna multimedijska soba, saune, mjesta za odmor..., samo su neke od mnogih aktivnosti u Family Wellness Termaliji, gdje svatko može pronaći kutak za sebe. Odlično je što nije potrebno mnogo planiranja jer vas ondje čekaju svi potrebni sadržaji!

Kvalitetan obiteljski odmor

Obiteljski odmor nije lako organizirati, posebno kad imate malu djecu, zato što treba voditi računa o svim detaljima. Od razmišljanja o tome ima li određena destinacija prostor na kojem će se djeca moći igrati i gdje će mame moći previti svoje bebe do brige o tome hoće li svaki član uživati u ponuđenom sadržaju. 

Sve to vrlo dobro znaju u Family Wellness Termaliji, gdje su na prvome mjestu obitelj i zabava svakog člana - od najmanjih bebica do malo starijih roditelja te baka i djedova. Svaku obitelj očekuje iskustvo koje će im još dugo ostati u ugodnom sjećanju. Recept za ovaj odmor su mir, toplina i opuštenost, a ako dodamo tome provođenje kvalitetnog vremena s obitelji, imamo dobitnu kombinaciju. Mogućnosti termalnih užitaka su mnogobrojne i nakon ovog odmora nikom neće biti lako vratiti se u svakidašnjicu.

Dječjoj sreći neće biti kraja

Za one najmanje i najmlađe pripremljene su prostorije za dojenje i previjanje te čajne kuhinje. Majke mogu u miru napraviti sve što je bebi neophodno, a uz to će moći, kad god požele, zadrijemati u udobnim sobama za odmaranje. Termalije Relax pružit će jedinstveno iskustvo plivačkih zamaha s vodenim masažama.

Mala djeca brčkat će se u posebnim dječjim bazenima s plitkom vodom, a malo stariji mališani uživat će u velikim bazenima s dva tobogana, na zidu za penjanje iznad prostranog vodenog raja, na polju s vodenim mlaznicama i u bazenu s pijeskom, gdje mogu graditi dvorce i pješčane skulpture. 

Osim uzbudljivog vodenog sadržaja, Terme Olimia osmislile su jednako zanimljiv kopneni doživljaj. Posebna igraonica Oliland šareni je prostor, isprepleten mrežama i tunelima te ispunjen lopticama. Na susjednim stolićima za roditelje i djecu pripremljena je kreativna postaja za bojenje slikovnica, a malene i velike gejmere dočekat će interaktivna multimedijska soba. Vrijeme poslije ručka rezervirano je za još jedno uzbuđenje - 7D kino!

I više nego zasluženi odmor 

Za one posebno umorne, soba za odmaranje pružit će savršen mir u kojem će svatko napuniti istrošene baterije. Iz sobe je moguće tu i tamo baciti pogled na razigranu djecu, tako da se roditelji mogu potpuno prepustiti užitku. Da bi odmor bio jednostavno savršen, priuštit će sebi i pokoji tretman u centru Beauty i Spa, napariti se u sauni i popiti piće u vodenom baru

Iako se mogu družiti s djecom i unucima u zajedničkim obiteljskim bazenima, bakama i djedovima pripremljena je zasebna prostorija, u kojoj vladaju mir i odmaranje. Jedini izvori zvuka su šum vode i pokoji zadovoljni uzdah uranjanja u vodeni zagrljaj bazena. Možda vole uživati u miru i tišini, ali vjerujemo da će bakama i djedovima na kraju dana ipak najdraže biti druženje s ostatkom obitelji.

Termalna voda - pravi izvor zdravlja i dobrih osjećaja

Svakako da vrijeme provedeno s obitelji izvlači iz nas ono najbolje, ali u Termama Olimia postoji još nešto što će pridonijeti pozitivnim vibracijama u druženju s bližnjima. Termalna voda ima prirodne i blagotvorne učinke koji su izvor zdravlja i dobrih osjećaja. Izvire u srcu Obsotelja i Kozjanskog te već jedno stoljeće liječi i svojom neizmjernom energijom puni sve svoje goste.

Termalna voda Termi Olimia oslobodit će napetost mišića i povećati prokrvljenost tkiva te ojačati obrambene mehanizme tijela. Osim što ćete uživati uronjeni u nju, ova ljekovita voda je u čašama za piće - pitka je! Zbog specifične niske vrijednosti minerala dodatno pridonosi čišćenju tijela i pozitivno utječe na zdravlje i vitalnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta