Obavijesti

Promo sadržaj

Saznajte zašto će vas Samsung QLED serija televizora oduševiti svojim mogućnostima

Saznajte zašto će vas Samsung QLED serija televizora oduševiti svojim mogućnostima
2

Nevjerojatna 8K rezolucija, 100% volumen boje i pametne mogućnosti će impresionirati i najzahtjevnije korisnike koji žele maksimum od svojeg televizora

Večernja uživancija u omiljenim serijama i filmovima na televizoru, koji uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka nudi pristup svim potrebnim aplikacijama i opcijama, idealan je završetak svakog dana. Televizori današnjice nisu samo uređaj za pristup omiljenim televizijskim sadržajima, nego su i naši svakodnevni asistenti u poslu, održavanju kondicije i učenju. Ako želite iskusiti najpotpunije televizijske tehnologije dosad, vaš novi član dnevnog boravka mogao bi biti jedan od Samsung QLED televizora. Bilo da ste veliki sportski entuzijast, obožavate streaming servise, veliku pažnju posvećujete vježbanju ili ste veliki informatički geek koji će iskoristiti svaku opciju televizora, odgovor je – QLED.

Najbolji prikaz današnjice

Samsung već dugi niz godina čvrsto drži svoje prvo mjesto na području inovacija televizijskih tehnologija, što je potvrdio svojom QLED serijom televizora. Ako ste u potrazi za televizorom koji je sinonim za kvalitetu prikaza, ne morate tražite dalje od odličnih Samsung QLED modela. Uz pomoć umjetne inteligencije i naprednog Quantum 8K procesora, QLED televizori automatski uče koji je način prikaza najbolji kako bi slika svaki put bilja još ljepša, još oštrija. Ugrađeni senzori prepoznaju osvijetljenost prostorije u bilo koje doba te optimiziraju svjetlinu na najbolju moguću razinu.

Milijardu nijansi boja

Koristeći se Quantum Dot tehnologijom i 33 milijuna piksela, boje na Samsung televizorima dobivaju svoj 100% volumen. Razliku ćete sigurno uočiti, jer za vrhunski prikaz ključan je svaki detalj i nijansa. Ugrađena HDR mogućnost automatski analizira prikazani sadržaj kako bi ste osjetili i najsitnije detalje scena. Crna boja oduvijek je bila pojam za elegantnost, zbog čega Direct Full Array tehnologija još dublje prikazuje nijanse crne boje optimizirajući njihov kontrast.

Poželjan dio svakog interijera

Iznimno tanka konstrukcija Samsung QLED televizora i moderan izgled lako će se uklopiti u svaki dizajn prostora. Crni rubovi su gotovo nevidljivi, zbog čega ste uvijek maksimalno usredotočeni u sadržaj koji gledate. QLED televizori dolaze i s inovativnim ambijentalnim načinom rada koji prepoznaje svoju okolinu kako bi se lako stopio u svaki interijer. Zvuči čudesno, zar ne?

Zvučni efekti kao da ste dio scena

Kada pričamo o tome koliko je neki televizor dobar, često se fokusiramo isključivo na prikaz. Tada zanemarujemo i drugi ključni sastojak vrhunskog iskustva gledanja – zvuk. Za istinski doživljaj omiljenih sadržaja, trebamo se do kraja udubiti u svaku scenu koju gledamo svim osjetilima, pa tako i sluhom. Koristeći OTS+ tehnologiju, zvuk prati kretanje predmeta po zaslonu kako bi stvorio čudesni trodimenzionalni osjećaj zvuka. Pozadinska buka postaje samo stvar prošlosti uz tehnologiju Aktivnog prilagođavanja dijaloga koja pojačava glasnoću glasovima i dijalozima u scenama kako ne bi ste propustili najbitnije detalje filmova i serija. Bez obzira koristite li televizor za slušanje glazbe, gledanje omiljenog sportskog natjecanja ili vijesti, Adaptive Sound+ tehnologija prilagođava reprodukciju zvuka u stvarnom vremenu i na najbolju moguću razinu.

Za najbolje iskustvo gledanja važno je da televizor može pružiti samo najbolje od zvuka, prikaza i osjećaja boja. Sve to može – vaš novi Samsung QLED televizor.

Ako se odlučite za naprednu QLED seriju televizora do 31. prosinca 2020., Samsung vam daje jamstvo od 5 godina za bezbrižno uživanje u vrhunskim tehnologijama i sadržajima. Za ostvarenje prava na pet godina jamstva, uređaj je potrebno registrirati online u roku od 15 dana od datuma kupnje naznačenog na računu. Više informacija potražite na poveznici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!
PROMO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!

Obožavani mačak stiže na velika platna

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
PROMO

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.
Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!
PROMO

Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!

Iako mlad brend, DOBRO mesni proizvodi već su se prometnuli u sinonim za vrhunsku kvalitetu, autentični blagi okus i nježnu teksturu koja će oduševiti svako nepce.