Obavijesti

Promo sadržaj

Saznajte zašto se svi rado vraćaju u Hondlovu 2

Saznajte zašto se svi rado vraćaju u Hondlovu 2
4

Oko 800-injak zaposlenika od sada u novom modernom A1 Kampusu

Najvažniji odjeli A1 Hrvatske za odnos s korisnicima dobili su nove prostore u kojima će se zaposlenici moći u još većoj mjeri posvetiti brizi za korisnike. Naravno, riječ je o odjelima službe za korisnike, teleprodaje, virtualnog shopa te prodajnih agenta koji imaju novouređene urede na staroj lokaciji u Hondlovoj u Zagrebu.  

Oko 800 zaposlenika A1 Hrvatska koji se nalaze na kampusu u Hondlovoj, od srpnja ima na raspolaganju nove radne prostore s 550 radnih jedinica i mnoštvo dodatnih aktivnosti te prostorija u kojima se na radnom mjestu mogu družiti, zabavljati i motivirano obavljati svoje radne obveze. Kako bi s pozitivnom energijom ušli u nove radne pobjede, otvorenju novih prostora prethodio je party na otvorenom za sve zaposlenike.  

 

Novi A1 kampus na Hondlovoj ima čak 4600 m2 uključujući moderne urede, kantinu, prostore za odmor i druženje, zabavne sadržaje poput stolova za stolni tenis i stolni nogomet te raspoređene četiri male kuhinje kako bi zaposlenici mogli podgrijati obroke i spremiti kavu.

Kvaliteta našeg odnosa prema korisnicima u velikoj mjeri ovisi o načinu na koji se odnosimo prema našim zaposlenicima. To posebno vrijedi za Odjel službe za korisnike koja je na prvoj liniji kontakta s korisnicima. Zbog toga kontinuirano ulažemo u njihovo zadovoljstvo, a novi kampus u Hondlovoj jedan je od rezultata tih ulaganja. Prilikom njegove izgradnje provodili smo brojna ispitivanja kako bismo utvrdili što je sve potrebno članovima A1 tima za učinkoviti rad i visoku razinu zadovoljstva radnim mjestom te smo tijekom gradnje bili fokusirani na njihove želje i potrebe“, izjavila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika A1 Hrvatske.  

Budući da svaki uspješan agent u službi za korisnike i prodaji treba dobro poznavati proizvode i raspolagati raznim tehničkim vještinama i znanjima, na prostoru kampusa nalaze se učionice i trening sobe u kojima A1 mentori podučavaju nove generacije zaposlenika. Time novi kampus postaje multifunkcionalna jedinica koja objedinjuje edukacijske potrebe kompanije i prostore za rad. 

 

Kao i kod svakog uspješnog pristupa zaposlenicima, nije sve ni u samom procesu rada, već su za motivaciju i uspjeh ključni dobar odmor i radna atmosfera. Zbog toga se, na prostoru kampusa nalaze čak četiri prostorije za druženje u kojima su postavljeni stolovi za stolni nogomet, stolni tenis i igraće konzole. U tim prostorima zaposlenici mogu napraviti pauzu tijekom radnog dana i zabaviti se, ali se i uz dobar razgovor opustiti na udobnim kaučima i foteljama. Također, zaposlenici  na raspolaganju imaju i punjače za sve električne bicikle i romobile.

Stalnim ulaganjem u radne prostore uređene po najmodernijim standardima te kontinuiranim unaprjeđenjem uvjeta rada i raznih pogodnosti, kompanija održava visoku motiviranost zaposlenika i kvalitetan odnos prema korisnicima kompanije. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave
PROMO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave

Europska središnja banka (ECB) i Hrvatska narodna banka (HNB) potvrdile su imenovanje Marka Bolanče novim članom Uprave Addiko banke d.d.

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?
Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde
PROMO

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde

Na današnji dan, prije 63 godine, Jurij Aleksejevič Gagarin otputovao je u svemir, a mi vam nudimo kartu za filmska bespuća, koju nikako ne želite propustiti