Obavijesti

Promo sadržaj

Sedam poklona za Valentinovo koji će joj se sigurno svidjeti

Sedam poklona za Valentinovo koji će joj se sigurno svidjeti
17

Ako još niste uspjeli smisliti što ćete ove godine kupiti svojoj najdražoj za Valentinovo, ne brinite, niste jedini. Većina muškaraca se trenutno nalazi u istoj situaciji. Svojoj partnerici žele kupiti lijep poklon koji će joj se svidjeti, ali to uopće nije lak zadatak.

Dio problema leži u činjenici da nam se ponekad čini kako žene i djevojke imaju sve što im treba, ponekad nismo sigurni da ćemo pogoditi njihov ukus, ponekad nemamo pojma otkud bismo krenuli jer nam sve te stvari izgledaju gotovo pa isto. A ponekad je poklon za koji znamo da bi joj se svidio jednostavno preskup.

Zato smo za vas pripremili sedam dobrih ideja za poklone i dodali primjere koji su toliko bezvremenski da se sviđaju gotovo svima. Pritom smo pazili i na cijene pa u našem izboru svatko može pronaći nešto za svoju partnericu. Napomenimo još i to da znamo kako se ljubav iskazuje tijekom cijele godine, a ne samo jedan dan, a znamo i to da pokloni ne mogu zamijeniti istinsku pažnju. Ipak, činjenica je da će se svaka djevojka i žena razveseliti sitnici koja će joj biti znak da mislite na nju svaki dan, pa tako i na Valentinovo. Pa krenimo!

1. Naušnice

Naušnice su divna stvar. Svima lijepo stoje, dolaze u samo jednoj veličini i jedino na što trebate obratiti pažnju je ima li vaša draga probušene uši. Ako ima, to je to!

Nama se sviđaju ova tri modela naušnica jer su univerzalno lijepe, elegantne i izrađene od kvalitetnog srebra.

Pozlaćene srebrne naušnice

Srebrne naušnice Medvjedić

Naušnice Answear Lab

2. Ogrlice

Ogrlice su, baš kao i naušnice, vrlo zgodan poklon koji nije teško odabrati. Predlažemo da odaberete jednostavan dizajn i malo dužu ogrlicu koja se po potrebi može skratiti kopčanjem. Nama su lijepe ove dvije koje su nosive u svim prilikama i uklapaju se u svaki stil.

Srebrna ogrlica s pozlatom

Srebrna ogrlica

3. Prsten

Možda ste vi i vaša partnerica već jedno drugome dali onaj sudbonosni prsten, ali to vas ne sprječava da joj poklonite još jedan kao znak ljubavi. Predlažemo da prije kupovine izmjerite veličinu prsta, odnosno prstena. A što se modela tiče, mi smo uvijek za jednostavnost i pročišćen dizajn koji se s lakoćom uklapa u svaki stil, a ova su nas dva prstena oduševila.

Pozlaćeni srebrni prsten s cirkonima

Pozlaćeni srebrni prsten

4. Sunčane naočale

Ako se pitate zašto sunčane naočale usred zime, moramo vam reći da žene na sunčane naočale gledaju kao na cjelogodišnji modni dodatak, a ne samo kao na zaštitu od sunčevih zraka. Osim toga, proljeće je pred vratima, sunčane naočale će nam svima trebati i prije nego što mislimo. Sjetite se, ili pak provjerite, koji oblik naočala vaša bolja polovica voli, a onda odaberite nešto slično. Nama su ova dva modela zapela za oko.

Crne naočale Aldo

Smeđe naočale Aldo

5. Novčanik

Evo nas opet na jednostavnom, a sjajnom poklonu. Tajna leži u tome da svakome treba novčanik i ako pametno odaberete, s novčanikom ne možete pogriješiti. Kao i do sada, predlažemo da odaberete jednostavan i elegantan model. Pripazite da ima pretinac za kovanice i dovoljno utora za kartice. Kaže se da crveni novčanik privlači pozitivnu energiju i bogatstvo pa smo mi u svoj izbor uvrstili dva novčanika crvene boje.

Crveni novčanik Tommy Hilfiger

Crni novčanik Answear Lab

Crveni novčanik Answear Lab

6. Sat

Iako sate i minute već dosta dugo provjeravamo na zaslonu pametnog telefona ili pametnog sata, ženski ručni satovi još uvijek postoje, još uvijek izgledaju lijepo i vrlo ženstveno, kucaju i pokazuju vrijeme. Mi smo pronašli dva jednostavna i elegantna ženska ručna sata.

Crni ručni sat Daniel Wellington

Rose gold ručni sat Daniel Wellington

7. Remen

Svatko u svojem ormaru treba imati barem jedan lijepi remen. Bilo da vaša partnerica remen nosi uz traperice ili u drugim modnim kombinacijama, predlažemo da se pri izboru, već pogađate, držite klasike i jednostavnosti. Naš su izbor ova dva elegantna remena.

Crni kožni remen Tommy Hilfiger

Crni kožni remen Guess

Na online modnoj trgovini Answear sve do Valentinova traju popusti pa obratite pažnju na artikle koji imaju promo kod XOXO ili dolaze s popustom prilikom kupnje u aplikaciji. Uživajte u odabiru poklona i svakako imajte na umu kako ljubav, pažnja i bliskost trebaju trajati 365 dana u godini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat
PROMO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat

Odavno je poznato kako Samsung na Galaxy uređaje integrira jedne od najboljih sustava kamera, a odgovarajuća praksa nije zaobišla niti Galaxy A seriju.

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća
PROMO

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima.
"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.
PROMO

"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.

Najavljujemo manifestaciju rezerviranu za uživanje u dobrom vinu i društvu!