Obavijesti

Promo sadržaj

Shooster - očito ne moraš igrati po pravilima

Shooster - očito ne moraš igrati po pravilima
10

Ne skači, ne viči, ne trči, ne naginji se kroz prozor, ne gazi travu, ne trubi, ne hrani ptice, ne stavljaj noge na stol... Nemoj ovo, nemoj ono, moraš ovo, moraš ono...

Ne skači, ne viči, ne trči, ne naginji se kroz prozor, ne gazi travu, ne trubi, ne hrani ptice, ne stavljaj noge na stol... Nemoj ovo, nemoj ono, moraš ovo, moraš ono... Milijun pravila, milijun zabrana, više nitko nije siguran što je ispravno. Zašto bi uopće i morali igrati po pravilima? Očito možeš birati stvari koje ti pašu, izbjegavati one koje ti ne pašu. Shooster te apsolutno podržava u svakoj tvojoj odluci. 

I naši Mia i Marko su odlučili biti kontra svih pravila. Čak su ih i kamere uhvatile u situacijama gdje sve rade po svom.

 

Mia je otišla do Shoostera, izabrala retro Reebok Rapide tenisice i zaputila se u muzej, gdje je radila stvari koje se nekima nisu svidjele. Marko je u svojim najnovijim Nike AirMax 270 lijepio plakate gdje se ne smije, hranio golubove, lizao sladoled gdje kažu da se ne smije. 

Shooster_BB_Reebok_504x238mm_2

Kao što možeš zaključiti, baš ništa im se nije dogodilio, jer pravila su izmišljena kako bi ograničila tvoju maštu, a mi u Shoosteru vjerujemo kako je mašta sve. Posjeti naše Shooster trgovine ili odi na www.shooster.hr i budi svoj. Nosi tenisice na svečanu haljinu ili smoking, izaberi neki model u boji za koju kažu da ne paše niti uz jedan odjevni predmet u tvom ormaru. Ne obaziri se na tuđa mišljenja. Ne dopusti da ti drugi govore kako se trebaš ponašati, uživaj u svakom danu.    

Shooster_BB_Nike&Reebok_504x238mm.ai

Pravila možeš kršiti i u virtualnom svijetu. Pripremili smo ti bezbroj izazova i jednu fantastičnu retro igricu, gdje za vrijedne Shooster nagrade očekujemo bezuvjetna kršenja pravila. Oni najneposlušniji mogu osvojiti Shooster bonove od 2000 i 1000 kuna te tenisice koje nose naši Mia i Marko. Više informacija potraži na našem landing pageu te budi spreman na izazove od 3. do 19 rujna. 
Naravno da i ovaj puta imamo već legendarni Shooster Viber Chatbot, gdje je jedino pravilo da nema pravila. Na Chatbotu se vidimo od 10. do 23. rujna. 

Zapamti, očito ne moraš igrati po pravilima ove jeseni. 

www.shooster.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini