Promo sadržaj

Komentari 0

Sigurna i udobna kupovina iz naslonjača!

Sigurna i udobna kupovina iz naslonjača!

Online kupovina je sigurna alternativa, a istovremeno štitimo zdravlje naših kupaca, a i zdravlje naših djelatnika

U ponudi imamo više od 30 000 artikla, a asortiman našeg webshopa raste iz dana u dan.

Za vas smo pripremili opsežnu paletu svježih dojmova i ideja za uređenje vlastite oaze mira – bez obzira nalazi li se na terasi, balkonu ili u vrtu. Tražite balkonski set, lounge namještaj ili udobni set za cijelu obitelj? Za što se god odlučili, u BAUHAUS asortimanu pronaći ćete veliku ponudu vrtnog namještaja.

Svjetlost, zrak i sunce pozivaju van da napunimo baterije. Naravno, potrebno je pripaziti na zaštitu od štetnih UV zraka od kojih vas neće štititi samo kreme za sunčanje već i suncobrani i tende. Cijeli spektar suncobrana, tendi i paviljona možete pogledati i u našim tematskim letcima.

Također osvježenje možete potražiti i u montažnom bazenu ili bazenu na napuhavanje. Kako ni vaše najmlađi ne bi bili izostavljeni, u našoj širokoj ponudi opreme za igranje možete pronaći trampoline, ljuljačke, tobogane i razne kućice i tornjeve za igru.

Odabrane proizvode moguće je naručiti s dostavom na adresu ili ih kupci mogu sami preuzeti u BAUHAUS prodajnom centru po njihovom izboru. Proizvode naručene u BAUHAUS webshopu dostavljamo na sva odredišta u Republici Hrvatskoj.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju stoji naša podrška. Kupujte sigurno i udobno iz svog naslonjača.

BAUHAUS

Da bi bilo dobro.