Obavijesti

Promo sadržaj

Simone i Karl - savršeni bračni život u seriji 'Zašto žene ubijaju'

Simone i Karl - savršeni bračni život u seriji 'Zašto žene ubijaju'
4

U gradu Pasadena u Kaliforniji, tri žene u tri različita razdoblja suočavaju s izazovom bračne nevjere.

U 1963. godini, Beth Ann Stanton (Ginnifer Goodwin) odana je i submisivna kućanica koja se teško nosi s gubitkom kćeri, a život joj postane još teži kada joj susjeda priopći kako ju suprug vara s lijepom plavokosom konobaricom. Godine 1984. vrckasta vlasnica umjetničke galerije Simone (Lucy Liu) priređuje lude i ekstravagantne partije za svoje bogate prijatelje i klijentelu. Njezin naizgled savršeni život okreće se naglavačke kad sazna kako ju je njezin treći suprug prevario s mlađim muškarcem. U današnje vrijeme Taylor (Kirby Howell-Baptiste), samouvjerena je i inteligentna odvjetnica koja se nalazi u otvorenome braku, a čiji se odnos nađe na klimavim nogama kada se i ona i njezin suprug ludo zaljube u istu ženu. Autor komične drame „Zašto žene ubijaju“ je Marc Cherry, najpoznatiji po uspješnim serijama „Očajne kućanice“ i „Vraške sluškinje“. Serija u deset nastavaka „Zašto žene ubijaju“, koja se prikazuje svakog ponedjeljka u 22:00h na kanalu FOX Life, preispituje kako se uloga žena promijenila, ali i kako je njihova reakcija na izdaju ostala ista.

SIMONE I KARL – SAVRŠENI BRAČNI ŽIVOT

Odgovor na pitanje zašto žene ubijaju lagano će, iz epizode u epizodu, otkriti ova komična drama, a koje su kvalitete muškarci uzimali u obzir pri odabiru supruge objasnili su glavni likovi već u prvoj epizodi. Nakon tradicionalnog Roba kojeg je fascinirala činjenica da mu je Beth Anne bila spremna pripravljati sendviče i šivati gumbe, Karlova ispovijest dolazi kao dašak svježine. Doduše, daleko od onog što bi danas bilo prihvatljivo. Karla je pri susretu s Simone fascinirala činjenica da je riječ o jednoj jako profinjenoj ženi. Upoznali su se na dobrotvornoj večeri, a Simone je imala dizajnersku haljinu i nosila je mnoštvo dijamanata. Njen način hoda otkrio je da je riječ o jednoj ženi punoj samopouzdanja i koja zna što želi. Za razliku od Roba koji je oduševljen činjenicom da je prvi i jedini muškarac u životu svoje žene, Karl je zapravo treći Simonin muž. Uz sve navedeno, volio ju je jer je obožavala kupovati i priređivati zabave. Što ne iznenađuje jer je riječ o imućnoj vlasnici galerije. Karl i Simone su lijepi, zgodni, bogati i jako se dobro znaju zabavljati. Njihova okolina je ljubomorna na njihov savršen brak. Međutim, Simone zapravo živi u neznanju, a njena okolina će se pobrinuti da sazna istinu o njenom mužu. Karl naime ima jako puno ljubavnika. A Simone ne zna baš ništa o tome sve dok ne dobije tajno pismo sa fotografijom svoga muža i drugog muškarca na njoj.

Ova spoznaja pokrenut će niz događaja koje će dovesti do ultimativne Simonine emancipacije. Osjetit će seksualnu slobodu za koju nije ni sanjala da postoji i dozvolit će sebi ulazak u jedan manje stresan život koji se više ne vodi pod budnim okom svih lažnih prijatelja. Nakon brojni turbulencija sve naznake upućuju u smjeru da će Simone i Karl pronaći zajednički jezik. U tom slučaju samo jedno pitanje ostaje otvoreno – koga će Simone ubiti i zašto?

Lucy Liu je nakon bogate karijere koju su obilježili naslovi poput „Charlijevih anđela“, „Kill Billa“, „Ally McBeal“ i uspješnice „Sherlock i Watson“ u seriji „Zašto žene ubijaju“ ponovno zasjala kao pripadnica višeg sloja iz desetljeća sa kojim nas veže velika nostalgija. Kroz njezin lik ispričat će se priča o izazovima koje su veze imale u osamdesetima prošlog stoljeća.

Kako su se žene nosile sa svojim pozicijama u šezdesetima, osamdesetima te 21. stoljeću možete saznati svakog ponedjeljka u novim epizodama serije „Zašto žene ubijaju“ u 22:00h na kanalu FOX Life.

U glavnim ulogama: Ginnifer Goodwin kao Beth Ann, Kirby Howell-Baptiste kao Taylor, Lucy Liu kao Simone, Jack Davenport kao Karl, Sam Jaeger kao Bob, Reid Scott kao Rob, Alexandra Daddario kao Jade i Sadie Calvano kao April.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve