Obavijesti

Promo sadržaj

Sjajno i čisto! Donosimo savjete kako najbolje otkloniti kamenac

Sjajno i čisto! Donosimo savjete kako najbolje otkloniti kamenac

Naslage kamenca mogu uzrokovati probleme na cijevima, sustavima za grijanje, kućanskim uređajima, pločicama i slično. Saznajte kako se riješiti neželjenih mrlja i kako kupaonica može ponovno zablistati bez mnogo napora

VIDEO

Mrlje na zidnim i podnim pločicama u kupaonici užasno "bodu u oči", a posebno ako ste kupaonicu obnovili prije godinu dana i praktički je nova. Nažalost, s tim se moraju pomiriti svi oni koji žive u područjima s tvrdom vodom. Isparavanjem, vapno sadržano u vodi ostaje na pločicama, armaturama i ostalim površinama. U želji da izbjegnete štetne kemikalije, probali ste sve prirodne kombinacije poput octa, limunske kiseline, sode bikarbone i slično, ali svejedno nema rezultata? 

Old,Shower,Head,Clogged,With,Many,Limestone,And,Dirty,Stain

Što su zapravo tvrda voda i kamenac?

Tvrda voda sadrži veliku količinu otopljenih kalcijevih i magnezijevih soli, poput karbonata, sulfata, nitrata i slično. More, kao i vode u rijekama i jezerima, zapravo su tvrde vode. Zagrijavanjem takvih voda nastaje netopljivi kamenac. 

S obzirom na to da su kalcij i magnezij biogeni elementi, njihova prisutnost u vodi nema štetan utjecaj na zdravlje. Pijenjem tvrde vode ljudski organizam uzima potrebne količine, a ostatak će izbaciti. Isto vrijedi za kamenac - on ne može nastati u organizmu koji prirodno izbacuje višak iona. Ipak, vjerojatno ste se već mnogo puta uvjerili da tvrdoća vode ima negativan utjecaj na bojlere, kotlove, radijatore, cijevi, kućanske uređaje i slično.

Bez mnogo muke i nerviranja 

Kad čujete riječ kamenac ili kad u kupaonici ugledate ove neželjene naslage, odmah pomislite na svoje žute rukavice i cijelo mukotrpno jutro ili popodne koje ćete morati utrošiti na čišćenje. Uza sve to, sredstva za čišćenje kamenca redovito vas ošamute te osjećate da vam štetne kemikalije ulaze pod kožu i u nos, a prirodna sredstva ne daju savršene rezultate kojima se nadate.

Ubuduće zamišljajte malo drugačiji scenarij. Uz Kamenko čišćenje kamenca postat će usputna stvar, a ne postupak za koji se trebate fizički i psihički pripremati. Kamenko je ekološki visokoučinkoviti odstranjivač kamenca bez agresivnih mirisa i isparavanja na koje ste se navikli koristeći jake i otrovne kemikalije za čišćenje kamenca. 

Woman,Doing,Chores,In,Bathroom,,Cleaning,Of,Water,Tap

Dijamanti su vječni - kamenac nije!

Uz Kamenko otklonit ćete sve tvrdokorne naslage i smanjiti nakupljanje kamenca na sanitarnim površinama, kućanskim uređajima, inoksu te mnogim drugim mjestima u kućanstvu. Svoju djelotvornost pokazat će nakon prve uporabe, a sve što je potrebno za blistave pločice je da malo poprskate Kamenkom, popijete kavu ili operete zube i kamenca više neće biti!

Osim što je primjenjiv na svim površinama, Kamenko je napravljen bez opasnosti od oštećenja uređaja ili dijelova kućanstva koje pokušavate oprati. Formula za Kamenko sadrži prirodne sastojke, bez agresivnih kemikalija, te je pogodna za učestalu uporabu.

U profesionalnoj uporabi Kamenko se primjenjuje za svakodnevno čišćenje površina strojeva, aparata, opreme i pribora, kalupa i grijača od kamenca. 

Kamenko je član obitelji Genox, ekološkog dezinficijensa koji je na tržištu za dezinfekciju prepoznat kao jedinstveni proizvod po djelotvornosti i potpunoj sigurnosti primjene za sve. Kao i ostali proizvodi tvrtke Genox, Kamenko je siguran, čuva okoliš, izrazito je djelotvoran i nije štetan. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!