Obavijesti

Promo sadržaj

Sjedište Kauflanda trajno na Donjim Sveticama, preko puta grade trgovinu

Sjedište Kauflanda trajno na Donjim Sveticama, preko puta grade trgovinu

Kupovinom zgrade u kojoj ima sjedište i izgradnjom velike trgovine odmah nasuprot, Kaufland planira aktivno sudjelovati u pozitivnom razvoju tog dijela Zagreba

Osim otvorenja već dvije nove trgovine u ovoj godini, u Rovinju i Biogradu na Moru, ove je godine Kaufland osigurao i trajnu adrese za svoje sjedište. U siječnju su uspješno okončani pregovori i potpisan je ugovor o kupoprodaji cijelog kompleksa nekretnina na adresi Donje Svetice 14/Planinska 13a u Zagrebu.

Osim toga, preko puta zgrade u kojoj se planira trajno zadržati, Kaufland gradi i novu trgovinu što će posebno razveseliti stanovnike zagrebačke Pešćenice koji će napokon na jednom mjestu moći pronaći sve što im treba, s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Naš je cilj osigurati konstantan rast Kauflanda u narednim godinama – bilo to kupnjom zgrade našeg sjedišta ili proširenjem naše mreže trgovina. S novim objektom stvaramo nova radna mjesta i tako konkretno doprinosimo hrvatskom gospodarstvu i sveopćoj dobrobiti“, pojasnio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

Kvadratura prodajne površine novog Kauflanda iznosit će oko 2.800 m2 s preko 200 parkirnih mjesta, a u planu je i e-punionica. Nova trgovina bit će izgrađena prema najnovijim standardima Kauflanda, imat će ugrađen sustav za održivo gospodarenje otpadom, a ugradit će i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Već je poznato da svaka trgovina Kauflanda raspolaže velikim prostorijama za odmor zaposlenika pa će tako i u ovoj zaposlenici imati na raspolaganju čak 265 kvadrata samo za sebe i svoje potrebe.

Posebnost ove trgovine je to što će biti na tri etaže. U prizemlju će parkirati kupci, na prvom će se katu nalaziti prodajni prostor, a na drugom će katu nastati dodatno parkiralište za zgradu centrale Kauflanda. Otvorenje nove trgovine Kauflanda predviđeno je za kraj godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.