Promo sadržaj

Komentari 0

Skijaški šampion primio neuobičajen paket

Skijaški šampion primio neuobičajen paket

Iz Brodskog Varoša, u kojem su dom pronašle zaljubljene rode Malena i Klepetan, sportskoj legendi stiglo je Pero ljubavi i pismo prijateljstva

Priča o najpoznatijim rodama u Hrvatskoj, čija ljubav već godinama nadahnjuje brojne ljude diljem svijeta, ovih je dana dobila nastavak. Iz osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Brodskom Varošu na adresu Ivice Kostelića stiglo je prvo u nizu pisama koje su mali učenici ispisali poznatim osobama, koje smatraju svojim uzorima. Za inspiraciju školarci su čuli priču o vječnoj ljubavi  roda Malene i Klepetana, koju su svijetu prenijeli Jana Voda s porukom i zaštitnik Malene i Klepetana Stjepan Vokić.

Iz Klepetanovih pera, koja je Stjepan Vokić gotovo desetljeće i pol pažljivo prikupljao i čuvao, tako su na put prema svom odredištu krenule riječi  prijateljstva i nade u nove uspjehe njihovih junaka

Na skromne dječje želje nije ostao ravnodušan ni Ivica Kostelić, kojemu je poštar uručio omotnicu s pismom malenog obožavatelja. Iako je kroz brojne godine sportskih uspjeha upoznao brojne poklonike skijanja, pismo malenog učenika iz Brodskog Varoša raznježilo je sportskog velikana. Desetogodišnjak iz Brodskog Varoša podijelio je s Ivicom kako je navijao za njega s obitelji 2014. I slavio njegove pobjede, kako je i sam sportaš jer trenira kickboxing te da se nada biti uspješan u svom sportu poput Ivice u njegovom. Ivica nije krio ponos i odmah prionuo pisanju pisma kako bi Klepetanovo pero krenulo dalje na put. Pera koja su uz Klepetana putovala tisuće kilometara na ovaj su način nastavila lijepu tradiciju pisanja pisama koja povezuju ljude bez obzira na udaljenost.

Dok ostala pisma iz Brodske Varoši putuju na adrese omiljenih sportaša Luke Modrića i Marija Mandžukića te pjevača Severine, Danijele Martinović, Lane Jurčević i Ivana Zaka, pošaljite nekome pismo putem www.vodasporukom.com i iznenadite ga. Sigurno ćete toj osobi uljepšati dan.