Obavijesti

Promo sadržaj

Škola stila – evo kako školarce opremiti za novu školsku godinu!

Škola stila – evo kako školarce opremiti za novu školsku godinu!
3

Omiljena obiteljska destinacija za kupovinu i ove će jeseni biti vaš vjerni partner za pronalazak svih vrsta obuće bez koje školarci ne mogu

Sve što školarci trebaju kako bi školsku godinu započeli motivirano, optimistično i s puno stila ove smo godine pronašli u Deichmannu. Omiljena obiteljska destinacija za kupovinu i ove će jeseni biti vaš vjerni partner za pronalazak svih vrsta obuće bez koje školarci ne mogu.

U ponudi vas očekuju tenisice top svjetskih brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila, a za one koji sportski stil traže po najpovoljnijim cijenama, Deichmann predstavlja vlastite brendove poput Graceland i Victory.

Sportski stil vole svi

Deichmann nudi širok izbor tenisica koje prate trenutne modne prohtjeve mlađih generacija. Uz paletu raznobojnih i atraktivnih dizajna, školarci mogu odabrati tenisice koje će ne samo odgovarati njihovom stilu, već će i osigurati udobnost i trajnost. Deichmann ponuda donosi obuću za djevojčice i dječake svih uzrasta. S prijelazom u novu školsku godinu, Deichmann je prava adresa gdje školarci po najpovoljnijim cijenama pronaći najnovije modne trendove.

Dodatci koji svima trebaju

Deichmann nudi raznolik izbor modnih dodataka za različite potrebe. Od ergonomskih ruksaka i naprtnjača za brojne udžbenike i školski pribor kakve tražite za prvašiće, pa sve do cool, buntovnih modela sportskih ruksaka kakve će obožavati tinejdžeri – Deichmann je najbrži način da se svaki školarac opremi za novu školsku godinu. Od ruksaka i torbi, pa sve do papuča, gumenih čizama i čarapa – u Deichmannu ćete bez greške pronaći sve što školarcu treba.

Ususret novoj školskoj godini, Deichmann će postati vaša omiljena destinacija kada su u pitanju obuća i modni dodaci. Sa širokom ponudom tenisica i modnih dodataka kao što su ruksaci i papuče, Deichmann je odgovor na sve potrebe školaraca i njihovih roditelja.

Ponudu trgovina Deichmann možete istražiti na službenoj web stranici Deichmann

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb