Obavijesti

Promo sadržaj

Slatka priča Stamevski od sada i u Hrvatskoj!

Slatka priča Stamevski od sada i u Hrvatskoj!
9

Za sve ljubitelje vrhunskih domaćih slatkih proizvoda zadovoljstvo je predstaviti slastice Stamevski, ručno rađene proizvode od prirodnih sirovina prema tradicionalnim receptima

Dovoljno je samo poželjeti – i svi okusi ove slatke priče doći će na Vaša vrata u trenu, jer od sada i na našem tržištu možete uživati u neodoljivim Stamevski tortama i kolačima iz okrilja svoga doma.

Ostanite kod kuće i svoje omiljene kolače naručite online, a mi ćemo Vam ih dostaviti na kućnu adresu.


Danas, Stamevski pod sloganom “Moj slatkiš” proizvodi četiri kategorije slastica:

  • sitne kolače
  • kolače na komade
  • torte i
  • vege kolače i torte

Komadni kolači

Domaće orasnice, savršene praline ili vege kolači, cheesecake ili voćni kolači – odluka ponekad nije jednostavna, zar ne?! Zaslužni smo za mnoge slatke nedoumice, i sada Vas pozivamo da isprobate baš svaki kolač i izaberete one omiljene. Naručite komadne kolače putem online shopa, okupite one koje najviše volite i zasladite dan!

Vege kolač

Stamevski vege torte i kolači najbolji su izbor za sve koji žele jesti zdravo, a pri tome se ne odricati slatkog. Potražite pakiranja od više vrsta vege ekskluziv kolača i uživajte u savršenoj kombinaciji okusa! Ukusni i kremasti, voćni ili čokoladni – vege kolači i torte pripremljeni su po provjereno dobroj recepturi, s ciljem da običan trenutak učine savršeno slatkim.

Sitni kolačići

Dostupni u pakiranjima od 500g ili 1kg, Stamevski sitni kolačići zadovoljavaju i najistančanije nepce! Orasnice, minjoni, vege, domaći i lux kolači, praline i još puno toga slatkog izrađujemo posebno za Vas. Naručite svoju omiljenu kombinaciju sitnih kolačića putem web shopa već danas!

Torte

Ukusne i neodoljive, Stamevski torte nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Torte kao što su Doboš i Reform, čije recepture desetljećima čuvamo, dokaz su da savršenstvo ipak postoji. Pored prepoznatljivog okusa čokoladnih torti, u ponudi imamo i voćne torte, koje će Vas očarati laganom teksturom i osvježavajućim sastojcima.

Maštovitim kreacijama stvaramo najdivnije rođendanske i svadbene torte. Ispričajte nam svoje želje, a mi ćemo im lako dati izgled najelegantnije svadbene torte ili ih ćemo ih pretvoriti u najzanimljiviju dječju, rođendansku tortu.


Velik izbor slastica pruža priliku da izaberete onu koju ćete sa zadovoljstvom zvati “Moj slatkiš”. Spoj tradicionalne ručne izrade, prirodnih sastojaka, modernog dizajna i kvaliteta je ono što čini jedinstvenost brenda Stamevski.

Asocijacija na spomen brend Stamevski je vrhunski okus i kvaliteta, kao i profesionalnost usluge. Kupcima je omogućen izbor svih proizvoda iz ponude u zamrznutom stanju i iz hladnjaka.

Svaki kolač je ručno spremljen, svaki orah je, dan danas, ručno probran, svaki biskvit i list ručno premazani i svaki ukras dodirom izrađen. Sve s našim potpisom, napravili smo mi, strojevima ne vjerujemo, našim ljudima... uvijek.

Kada okusite čokoladu u našim poslasticama, osjetit ćete punoću, glatkoću, miris, poeziju okusa koju daju samo najbolje svjetske čokolade.

Naše poslovanje je usklađeno sa standardima FSSC 22000 i ISO 9001:2015, kao potvrda sigurnosti za Vaše povjerenje.

„Okusi se ne rađaju, nego stvaraju….“


Dovoljno je samo odabrati svoju slasticu sa stranice web shopa: www.stamevski.hr

i naručiti na e-mail adresi: stamevski@stamevski.hr ili na broj 095 5332 430 i naš slatki paket bit će pred Vašim vratima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.