Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 10

Slavne face priključile su se postavi novog filmskog hita, saznajte koga glumi Cardi B!

Slavne face priključile su se postavi novog filmskog hita, saznajte koga glumi Cardi B!

Među najiščekivanijim filmovima u 2021. godini zasigurno je deveti nastavak 'Brzih i žestokih', koji ćemo uskoro imati priliku gledati na velikim platnima, a staroj glumačkoj ekipi priključila su se i neka nova poznata lica

VIDEO

Jedna od najuspješnijih filmskih franšiza, Brzi i žestoki, nakon osam uspješnih nastavaka, dobiva još jedan. Deveti dio, pod nazivom "F9", stiže ove godine. Gledatelji će ga od 10. lipnja imati priliku pogledati pretpremijerno u kinima. Glavni protagonisti filma svima su već dobro poznati, a riječ je o Vinu Dieselu, koji je utjelovio lik Dominica Doma Toretta, i Michelle Rodriguez, koja u filmu igra ulogu Letty Ortiz. 

Nakon dugo vremena - opet u kino!

U ovom nastavku Dom Toretto (Dom) mirno živi sa suprugom Letty i sinom, malim Brianom, na imanju, ali je svjestan da opasnost vreba. Ovog puta opasnost će natjerati Doma da se suoči sa svojom prošlosti ako želi spasiti najbliže. Dom još jednom mora okupiti Brze i žestoke kako bi se obranili od nove opasnosti u obliku profesionalnog ubojice Jacoba (John Cena), koji je ujedno Domov brat. Napeta akcijska avantura odvija se na različitim lokacijama - od Londona, preko Središnje Amerike, do Edinburgha. 

Film je režirao Justin Lin, isti redatelj koji je režirao treći nastavak, pod nazivom "Tokyo Drift". Nakon toga režirao je još tri dijela, iz 2009., 2011. i 2013. godine. Sad se vratio kako bi režirao deveti i deseti nastavak, koji će ujedno biti posljednji iz ove franšize.

Od slavnih oskarovki do najpopularnije reperice

Brzi i žestoki 9 vrve jakim holivudskim imenima, koja su odlučila priključiti se glumačkoj postavi jednog od najpopularnijih filmskih serijala. Tako su se standardnoj glumačkoj postavi pridružila poznata glumačka lica, kao što su Helen MirrenCharlize Theron i John Cena. Ulogu u filmu dobila je i glumica Nathalie Emmanuel, svima poznata po svojoj ulozi u seriji "Igra prijestolja".

Posebno iznenađenje je glumačka uloga Cardi B, jedne od najpoznatijih reperica, koja će u filmu utjeloviti Leysu, djevojku vezanu za prošlost Doma Toretta. No popularnoj reperici ovo nije prva glumačka uloga. U filmu "Prevarantice s Wall Streeta" utjelovila je striptizetu. Cardi B nije jedina glazbena zvijezda koja će se pojaviti u novom nastavku. Latinoamerička pop zvijezda Ozuna također će glumiti u filmu, a radit će i na soundtracku. Još nije poznato hoće li i Cardi B imati veze sa soundtrackom ili je uključena samo kao glumica.

Zanimljivo je što će se u filmu pojaviti i sin glavnoga glumca, Vina Diesela. Riječ je o 10-godišnjem Vincentu Sinclairu, kojeg ćemo u filmu gledati kao mlađu verziju očeva lika Dominica Toretta. Scene u kojima se dječak pojavljuje snimljene su potkraj 2019., kad je imao devet godina. U njima se kroz retrospekciju prikazuju detalji iz mladosti Dominica Toretta.

Očekuje se kako će ovaj nastavak biti najprofitabilniji u serijalu. Trenutačno je franšiza Brzi i žestoki osma najisplativija u povijesti. Na osam filmova zaradili su malo manje od šest milijardi dolara, a zanimljivo je što su većinu tog novca uprihodovali u Kini, gotovo 50 posto. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike