Obavijesti

Promo sadržaj

Slobodno vrijeme i bezbrižnost najbolji su ovogodišnji pokloni

Slobodno vrijeme i bezbrižnost najbolji su ovogodišnji pokloni
10

Patuljci djeda Božićnjaka otkrili su dugo čuvanu tajnu – za prave poklone potrebno je pronaći pravog partnera i izbor nikad neće biti lakši

Nedostaje vam ideja i vremena za kupnju božićnih poklona? Ne želite posjećivati razno razne trgovine kako biste uspjeli kupiti sve poklone za članove vaše obitelji ili prijatelje?

A ne želite ni kupovati nešto beskorisno, uobičajeno i očekivano jer ove biste godine voljeli biti kreativniji, a izborom poklona pokazati da vam je doista stalo.

Biste li za savjet trebali pitati pomoćnike djeda Božićnjaka, patuljke koje svi zamišljamo kao one koji točno znaju kome zapakirati koji poklon? Ili se rješenje krije u novom brandu koji je pod palicom distributerske kuće Bijelić Co sredinom rujna došao na hrvatsko tržište i u manje od tri mjeseca oduševio hrvatske potrošače?

Odgovor je i više nego točan jer brand 360 nudi upravo ono što ovih dana trebate, stvarajući siguran i pametan život za ljude diljem svijeta, za vašu suprugu ili supruga, djecu, roditelje, prijatelja i prijateljice, poslovne partnere.

Prvi u nizu proizvoda koje ovom prilikom ističemo jest 360 S10 Robot Vacuum Cleaner, idealan božićni poklon kupnjom kojega svojim najmilijima kupujete više slobodnog vremena.

Usisavač 360 S10 novi je pametni robotski usisavač koji svojom moćnom snagom usisavanja i brisanja podova rijetko koga ostavlja ravnodušnim, a vaš dom poznaje bolje od vas, zavlači se u svaki njegov kut! Robot, koji se samim ulaskom u vaš dom pretvara u idealnog pomoćnika, koristeći NASA-inu Mars Rover navigacijsku tehnologiju, besprijekorno usisava i pere, obavljajući poslove koje vi ne želite. U samo nekoliko minuta od njegova pokretanja prosute mrvice i uvijek prisutna prašina nalaze se u izrazito velikom spremniku za čišćenje, a podovi blistaju. Pri tom nema uobičajenog glasnog zvuka na koji ste kod usisavanja navikli jer je S10 gotovo nečujan te neće smetati ni vašim ukućanima, ni susjedima, a neće plašiti ni kućne ljubimce.

Razmišljate li o poklonima za djecu, želeći ih pritom iznenaditi, ali i osigurati vašu bezbrižnost, jačajući njihovu sigurnost, 360 i ovdje ima rješenje - 360 Kid’s Smartwatch E1 ili E2.

Svi smo svjedoci da većina djece raznih uzrasta danas pažnju i svoje vrijeme, više od svih igračaka, poklanja uređajima visoke tehnologije pa zašto im ne pokloniti pametni sat  prilagođen njima koji radi baš poput onog za odrasle?

Opremljen punjivom baterijom velikog kapaciteta s do 4-5 dana u stanju pripravnosti i 2-3 dana redovite uporabe, vodootporan pa ga nije potrebno skidati za vrijeme pranja ruka ili igre u vodi, ovaj predivan sat omogućuje praćenje u stvarnom vremenu te  sadrži budilicu i SOS gumb za hitne slučajeve kojom dijete jednim pritiskom može poslati alarm roditeljima. A jednim pritiskom gumba može postaviti i način rada „učionica“ te spriječiti neželjene zapise u e-dnevniku zbog korištenja mobilnih uređaja tijekom nastave.

Još jedan iznimno prikladan poklon je i 360 Video Doorbell X3 - pametno bežično zvono s 5MP Ultra HD kamerom koje u svakom domaćinstvu ili poslovnom prostoru vrlo brzo postaje drugo ime za sigurnost.

Aktivira se senzorom pokreta, ima mogućnost uključivanja sirene za odvraćanje neželjenih osoba, razlikuje prijatelje i obitelj od stranaca, šalje obavijesti u stvarnom vremenu putem mobilne aplikacije, ima 8GB memorije, 120-dnevni pregled zapisa te dolazi s punjivom baterijom od 5000mAh ili se može povezati žicom za kontinuirano punjenje.

Vjerujemo da ćete se složiti da izbor nikad nije bio lakši, a za sve ostalo pobrinut će se venkon.hr, webshop tvrtke Bijelić Co, na čijim stranicama možete otkriti i ostala iznenađenja ovogodišnje božićne priče!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.