Obavijesti

Promo sadržaj

Slonko proizvodi za more - najbolja kvaliteta po izvrsnim cijenama za vaš užitak na plaži

Slonko proizvodi za more - najbolja kvaliteta po izvrsnim cijenama za vaš užitak na plaži
10

Neka vaše ljeto ovaj put bude najbolje dosad uz popularni webshop Slonko.hr!

Ako volite osjećaj pijeska između nožnih prstiju i slane vode na koži, sigurni smo da ćete pronaći nešto što će vam se svidjeti u njihovoj bogatoj ponudi proizvoda za more.

Široki asortiman proizvoda za rekreaciju i zabavu dostupan je po izvrsnim cijenama, a uz samo nekoliko dodataka vašoj prtljazi, možete značajno unaprijediti svoje uživanje na otvorenom tijekom ljetne sezone. Piknik deka koja se brzo skuplja, termos torba, 3u1 baterijska lampa, sklopiva stolica jednostavna za nošenje i čvrsti madrac za spavanje su izvrsni za početak svake avanture!

Slonko.hr ima veliku ponudu napuhanaca, luftića i madraca za more, svih dimenzija, oblika i motiva. Kvalitetni proizvodi poznatih brendova Bestway i Intex će vam osigurati zabavu na plaži, moru i bazenu. Luftići i napuhanci su sinonim za ljeto, a sada imate priliku izabrati zabavne oblike koji će svakako privući pažnju. Hoćete li ponijeti na plažu lubenicu, pizzu, flamenca ili jednoroga?

10
| Foto: PROMO

Osim toga, na Slonko.hr pronaći ćete i brojne proizvode koji će vam uvelike olakšati život na plaži i drugim otvorenim prostorima tijekom ljeta. Od vodonepropusnih torbi, suncobrana i ležaljki, šešira, mekane i čvrste obuće za more i plažu, ručnika i ljetnih torbi, pa sve do proizvoda za ronjenje, Slonko.hr ima sve što vam treba za nezaboravno ljeto.

A ako ste zabrinuti zbog ugodnog spavanja na otvorenom tijekom ljeta, Slonko.hr ima odlično rješenje za vas. Veliki madraci za spavanje učinit će spavanje extra zabavnim i uzbudljivim za svakog mališana koji vam dođe u goste.

Jedna od sjajnih stvari kod kupovine na Slonko.hr je raznolikost proizvoda koji su dostupni. Bez obzira tražite li opremu za plažu, kampiranje ili vanjske igre, naći ćete sve što vam je potrebno kako biste maksimalno uživali u vremenu provedenom na otvorenom. A s obzirom na to da su svi njihovi proizvodi visokokvalitetni i povoljni, ne morate se brinuti o tome da ćete potrošiti previše novca dok se zabavljate. Osim toga, s brzom dostavom i izvrsnom korisničkom podrškom, možete biti sigurni da će vaša narudžba biti obrađena brzo i učinkovito.

Stoga, što god planirate ovog ljeta, Slonko.hr ima proizvode koji će vam pomoći da uživate u svakom trenutku! Provjerite njihovu odličnu ponudu i pripremite se za nezaboravno ljeto! >> slonko.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti