Obavijesti

Promo sadržaj

“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2.

“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2.
7

Nakon dva izuzetno uspješna ljubavna naslova komedija koje konstantno pune dvorane “Uvijek će nam ostati ljubav” i “Kronika seoske ljubavi” (Nagrada hrvatskog glumišta Ivanu Vidiću za tekst), Teatar Rugantino odlučio se na još hrabriji potez te donosi na pozornicu “Slučajni susret u sex-shopu”.

Vrijednost predstave i njen potencijalni uspjeh prepoznala je i KD Vatroslava Lisinskog te se priključila Teatru Rugantino u suradnji na ovom projektu.  

Pod zanimljivim i intrigantnim naslovom “Slučajni susret u sex-shopu” stiže na scenu bezvremenski tekst poznatog austrijskog dramatičara Petera Turrinija koji je adaptirala na naše prilike dramaturginja Dina Vukelić. Minucioznu, vrlo promišljenu i angažiranu režiju potpisuje renomirana redateljica Saša Broz, a u ulogama Žene i Muškarca, višestruko su nagrađivani glumci Ivana Boban i Davor Svedružić, po prvi put zajedno na sceni.  

Od ostatka autorskog tima moramo istaknuti maštovitu scenografiju Sare Haas, zatim kostimografiju Marite Ćopo, glazbu Tonija Starešinića, oblikovanje svjetla Aleksandra Čavleka, a u fotografiji i vizualnom identitetu predstave došli su do izražaja osobiti umjetnički senzibiliteti Bojana Mrđenovića (fotografija) i slikarice Lare Orešković. Veliki i uspješan posao odradila je i umjetnička ravnateljica Rugantina Gordana Gadžić kao izvršna producentica predstave. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
7
| Foto: Bojan Mrđenović

U jednom se susretu rastvara čitav kompleks simptoma bolesti modernog života — od problema samoće i otuđenosti u svijetu gdje su supstrati za partnere mogući u vidu rekvizite za ljubavni život (i to na akciji, povoljno!) pa sve do nasilne političke korektnosti, klasnih razlika, rodno uvjetovanih očekivanja i nestabilnih pozicija na poslovima koje je teško zadržati pod udarom privatnih ili društvenih pritisaka.  

Predstava “Slučajni susret u sex-shopu” pred gledateljice i gledatelje dovodi ispovijesti prepoznatljivih likova, njihove muke i maštarije, skrivene misli i želje. Jesu li danas mogući autentični i iskreni odnosi? Zašto ima toliko samaca? Zašto se više ne možemo vezati? Jesmo li se previše otuđili jedni od drugih? Tko danas uopće kupuje u sex-shopu? I zašto? Tek su neka od pitanja koja postavljamo u predstavi.  

“Slučajni susret u sex-shopu” u Maloj dvorani Lisinski može se pogledati u veljači, osim na premijeri 10. 2. (dio premijernih ulaznica pušten je u prodaju) i 12. 2. i 24. 2.  

Ulaznice se mogu rezervirati na e-mail marketing@rugantino.hr ili na 091/225 48 48 radnim danom i vikendom od 10 do 20 sati. 

Kupovina internet ulaznica: 

10. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35139  

12. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/35140 

24. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35141 

Nemojte propustiti! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.