“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2. | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2.

“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2.
7

Nakon dva izuzetno uspješna ljubavna naslova komedija koje konstantno pune dvorane “Uvijek će nam ostati ljubav” i “Kronika seoske ljubavi” (Nagrada hrvatskog glumišta Ivanu Vidiću za tekst), Teatar Rugantino odlučio se na još hrabriji potez te donosi na pozornicu “Slučajni susret u sex-shopu”.

Vrijednost predstave i njen potencijalni uspjeh prepoznala je i KD Vatroslava Lisinskog te se priključila Teatru Rugantino u suradnji na ovom projektu.  

Pod zanimljivim i intrigantnim naslovom “Slučajni susret u sex-shopu” stiže na scenu bezvremenski tekst poznatog austrijskog dramatičara Petera Turrinija koji je adaptirala na naše prilike dramaturginja Dina Vukelić. Minucioznu, vrlo promišljenu i angažiranu režiju potpisuje renomirana redateljica Saša Broz, a u ulogama Žene i Muškarca, višestruko su nagrađivani glumci Ivana Boban i Davor Svedružić, po prvi put zajedno na sceni.  

Od ostatka autorskog tima moramo istaknuti maštovitu scenografiju Sare Haas, zatim kostimografiju Marite Ćopo, glazbu Tonija Starešinića, oblikovanje svjetla Aleksandra Čavleka, a u fotografiji i vizualnom identitetu predstave došli su do izražaja osobiti umjetnički senzibiliteti Bojana Mrđenovića (fotografija) i slikarice Lare Orešković. Veliki i uspješan posao odradila je i umjetnička ravnateljica Rugantina Gordana Gadžić kao izvršna producentica predstave. 

7
| Foto: Bojan Mrđenović

U jednom se susretu rastvara čitav kompleks simptoma bolesti modernog života — od problema samoće i otuđenosti u svijetu gdje su supstrati za partnere mogući u vidu rekvizite za ljubavni život (i to na akciji, povoljno!) pa sve do nasilne političke korektnosti, klasnih razlika, rodno uvjetovanih očekivanja i nestabilnih pozicija na poslovima koje je teško zadržati pod udarom privatnih ili društvenih pritisaka.  

Predstava “Slučajni susret u sex-shopu” pred gledateljice i gledatelje dovodi ispovijesti prepoznatljivih likova, njihove muke i maštarije, skrivene misli i želje. Jesu li danas mogući autentični i iskreni odnosi? Zašto ima toliko samaca? Zašto se više ne možemo vezati? Jesmo li se previše otuđili jedni od drugih? Tko danas uopće kupuje u sex-shopu? I zašto? Tek su neka od pitanja koja postavljamo u predstavi.  

“Slučajni susret u sex-shopu” u Maloj dvorani Lisinski može se pogledati u veljači, osim na premijeri 10. 2. (dio premijernih ulaznica pušten je u prodaju) i 12. 2. i 24. 2.  

Ulaznice se mogu rezervirati na e-mail marketing@rugantino.hr ili na 091/225 48 48 radnim danom i vikendom od 10 do 20 sati. 

Kupovina internet ulaznica: 

10. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35139  

12. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/35140 

24. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35141 

Nemojte propustiti! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central