Obavijesti

Promo sadržaj

“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2.

“Slučajni susret u sex-shopu” Teatra Rugantino – premijera 10. 2., reprize: 12. i 24. 2.
7

Nakon dva izuzetno uspješna ljubavna naslova komedija koje konstantno pune dvorane “Uvijek će nam ostati ljubav” i “Kronika seoske ljubavi” (Nagrada hrvatskog glumišta Ivanu Vidiću za tekst), Teatar Rugantino odlučio se na još hrabriji potez te donosi na pozornicu “Slučajni susret u sex-shopu”.

Vrijednost predstave i njen potencijalni uspjeh prepoznala je i KD Vatroslava Lisinskog te se priključila Teatru Rugantino u suradnji na ovom projektu.  

Pod zanimljivim i intrigantnim naslovom “Slučajni susret u sex-shopu” stiže na scenu bezvremenski tekst poznatog austrijskog dramatičara Petera Turrinija koji je adaptirala na naše prilike dramaturginja Dina Vukelić. Minucioznu, vrlo promišljenu i angažiranu režiju potpisuje renomirana redateljica Saša Broz, a u ulogama Žene i Muškarca, višestruko su nagrađivani glumci Ivana Boban i Davor Svedružić, po prvi put zajedno na sceni.  

Od ostatka autorskog tima moramo istaknuti maštovitu scenografiju Sare Haas, zatim kostimografiju Marite Ćopo, glazbu Tonija Starešinića, oblikovanje svjetla Aleksandra Čavleka, a u fotografiji i vizualnom identitetu predstave došli su do izražaja osobiti umjetnički senzibiliteti Bojana Mrđenovića (fotografija) i slikarice Lare Orešković. Veliki i uspješan posao odradila je i umjetnička ravnateljica Rugantina Gordana Gadžić kao izvršna producentica predstave. 

7
| Foto: Bojan Mrđenović

U jednom se susretu rastvara čitav kompleks simptoma bolesti modernog života — od problema samoće i otuđenosti u svijetu gdje su supstrati za partnere mogući u vidu rekvizite za ljubavni život (i to na akciji, povoljno!) pa sve do nasilne političke korektnosti, klasnih razlika, rodno uvjetovanih očekivanja i nestabilnih pozicija na poslovima koje je teško zadržati pod udarom privatnih ili društvenih pritisaka.  

Predstava “Slučajni susret u sex-shopu” pred gledateljice i gledatelje dovodi ispovijesti prepoznatljivih likova, njihove muke i maštarije, skrivene misli i želje. Jesu li danas mogući autentični i iskreni odnosi? Zašto ima toliko samaca? Zašto se više ne možemo vezati? Jesmo li se previše otuđili jedni od drugih? Tko danas uopće kupuje u sex-shopu? I zašto? Tek su neka od pitanja koja postavljamo u predstavi.  

“Slučajni susret u sex-shopu” u Maloj dvorani Lisinski može se pogledati u veljači, osim na premijeri 10. 2. (dio premijernih ulaznica pušten je u prodaju) i 12. 2. i 24. 2.  

Ulaznice se mogu rezervirati na e-mail marketing@rugantino.hr ili na 091/225 48 48 radnim danom i vikendom od 10 do 20 sati. 

Kupovina internet ulaznica: 

10. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35139  

12. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/35140 

24. 2. https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35141 

Nemojte propustiti! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini