Obavijesti

Promo sadržaj

Smart City rješenja proizvedena u Hrvatskoj osvajaju svijet: Od Čilea do Japana

Smart City rješenja proizvedena u Hrvatskoj osvajaju svijet: Od Čilea do Japana
7

Include, splitski (donedavno solinski) startup poznat po pametnim klupama Steora, okrenuo se razvoju i proizvodnji novih Smart City rješenja. Od 2014. godine izvezli su ih više od 3.000 u 60 zemalja svijeta.

Include, tvrtka osnovana prije deset godina pod vodstvom Ivana Mrvoša, doživljava značajne prekretnice u 2024. godini. Iako je poznata po pametnim klupama Steora koje su postale simbol inovativnosti i tehnološkog napretka, tvrtka se sve više okreće širokom portfelju Smart City rješenja. Ovaj pomak dolazi kao odgovor na promjenjive globalne potrebe i izazove vezane uz urbanizaciju, zaštitu okoliša i efikasno upravljanje gradovima.

Include je proteklih godina razvio nova rješenja te unaprijedio proizvodne procese kako bi na globalnom tržištu mogao ponuditi ozbiljna Smart City rješenja. Osim pametnih klupa, tvrtka se fokusira na proizvodnju uređaja poput Aerys postaja za mjerenje kvalitete zraka i Terra spremnika za pametno gospodarenje otpadom. Ova rješenja su rezultat strateškog pristupa tvrtke u identificiranju ključnih tema s kojima se gradovi suočavaju, poput kvalitete zraka, gospodarenja otpadom i digitalizacije infrastrukture.

7
| Foto: PROMO

Nadolazeći Investments forum 2024 koji se održava u Zagrebu 23. travnja bit će prilika za Include da istakne svoje nove proizvode i planove za budućnost. Tvrtka je prepoznata kao lider u razvoju Smart City tehnologija, pa stoga ne čudi kako se u posljednje vrijeme šuška o novim investicijskim rundama, kao i o mogućem preuzimanju većinskog broja udjela tvrtke uz dokapitalizaciju.

Ivan Mrvoš

Ivan Mrvoš, osnivač i izvršni direktor Includea, ističe važnost prilagodljivosti tvrtke kao ključnog konkurentskog faktora. Unatoč izazovima kao što su dugi prodajni procesi i konkurencija, tvrtka ostaje fokusirana na svoju misiju pružanja inovativnih rješenja koja unapređuju gradski život. Uz podršku investitora i angažman zaposlenika, Include se priprema za uzbudljivu godinu i daljnji napredak u industriji Smart City tehnologija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet