Obavijesti

Promo sadržaj

Snažna kombinacija za obranu od virusa - crni češnjak i moćna vitaminska formula

Snažna kombinacija za obranu od virusa - crni češnjak i moćna vitaminska formula
6

365 nature - NOVO! Immuno Black Garlic Complex

Mnogi od nas se ovih dana pitaju kako ojačati imunitet u vrijeme epidemije gripe i sezonskih bolesti.

Novo rješenje nam donosi 365 nature s proizvodom Immuno Black Garlic Complex uz 15% popusta od 12. do 22.11.2020. za plaćanje Visa Premium karticom PBZ-a!

Ovaj jedinstveni proizvod na našem tržištu kombinira snažan ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka, liposomalni vitamin C (koji jamči mnogo bolju iskoristivost od običnog vitamina C), te vitamine D3, B12, cink, selen i bakar.

Ova je kombinacija ciljano osmišljena kao cjelovita, djelotvorna i snažna podrška imunitetu.

Sigurno znate koliko je češnjak dobar za naše zdravlje, ali sigurno niste znali kako je crni češnjak još bolji i snažniji! I još uz to, nema neugodnih nuspojava konzumacije češnjaka kao što su probavne tegobe i miris.

Provedena su brojna znanstvena istraživanja koja potvrđuju djelotvornost ovakvog snažnog ekstrakta crnog češnjaka te je dokazano da:

  • značajno doprinosi jačanju imuniteta
  • podržava zdravlje srca
  • regulira krvni tlak
  • održava normalnu razinu kolesterola
  • pomaže boljem pamćenju
  • održava normalan metabolizam
  • pomaže regulirati šećer u krvi.

Zašto je ovaj proizvod toliko moćan u borbi protiv virusa?

Znanstvena istraživanja grupe liječnika imunologa, dokazala su zaštitno djelovanje na imunitet i potvrdila protuupalna svojstva ovakvog snažnog ekstrakta crnog češnjaka.

Ostali moćni sastojci iz Immuno Black Garlic Complex formule uključuju i liposomalni oblik vitamina C, što znači da se apsorbira izravno u krvotok pa ga tijelo može u potpunosti iskoristiti.

Ovaj maksimalno iskoristiv vitamin C je na prvoj liniji obrane imuniteta protiv infekcija, a učinak je još veći zbog dokazano djelotvornih vitamina i mikroelemenata kao što su cink, vitamin D, B12, selen i bakar.

Sva novija znanstvena istraživanja potvrđuju učinkovitost ove snažne kombinacije vitamina za zaštitu imuniteta u vrijeme pandemije.

Ove kapsule štite od probavnih tegoba i mirisa češnjaka!

Immuno Black Garlic Complex nalazi se u biljnim želučanootpornim kapsulama koje omogućuju bolju apsorpciju u tankom crijevu, bez probavnih tegoba i bez mirisa po češnjaku. Samo 1 kapsula dnevno zadovoljava 100% preporučeni dnevni unos svih sastojaka za zaštitu imuniteta!

Immuno Black Garlic Complex dodatak prehrani ne sadrži alergene, GMO-sastojke i pogodan je za vegane.

Zaštitite svoje zdravlje i značajno ojačajte imunitet uz pomoć ove snažne kombinacije iznimno kvalitetnog ekstrakta crnog češnjaka te ostalih vitamina i minerala koji omogućavaju djelotvornu zaštitu i otpornost na zarazu.

Immuno Black Garlic Complex je dostupan u ljekarnama, svim bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane i na 365 nature web shopu.

Iskoristite 15% popusta od 12. do 22.11.2020. na cjelokupni asortiman 365 nature web shopa za plaćanje Visa Premium karticom PBZ-a!

SACsol™ Black Garlic je zaštitni znak tvrtke Solchem. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu