Obavijesti

Promo sadržaj

Sonik trgovine postaju Studenac marketi

Sonik trgovine postaju Studenac marketi

Započeo proces integracije i preuređenja trgovina zadarskog trgovačkog lanca u vodeći maloprodajni lanac na Jadranu

Započela je završna integracija Sonik trgovina u poslovanje Studenca, i to preuređenjem trgovina te finalnim usklađivanjem svih internih procesa. Time će taj zadarski trgovački lanac postati cjelina s vodećim maloprodajnim lancem na Jadranu, godinu dana nakon što ga je Studenac preuzeo. Prve novouređene trgovine jučer su tako otvorile svoja vrata, od toga dvije u Zadru te po jedna u Ražancu i Rtini. Do kraja ovog tjedna bit će preuređeno još jedanaest prodavaonica, a sam proces tranzicije u Zadru i okolici te na otocima potrajat će do kraja godine.  

U završnici godine – koja će biti obilježena, među ostalim, utjecajem aktualne pandemije na cijelo tržište – sa zadovoljstvom ističem važnost završne faze integracije Sonika. Naime, Sonik je od prosinca prošle godine dio naše obitelji, a u tom razdoblju mnogo smo naučili jedni od drugih, tako da smo u zaključnu fazu ušli posve spremni. Cilj nam je sačuvati vrijednost koju Sonik predstavlja svojim kupcima te postupno poboljšati cjelokupnu ponudu, ali i pružiti kupcima posebne pogodnosti. Cijela tranzicija maksimalno je prilagođena i svim zaposlenicima u trgovinama, i to kako bi što jednostavnije usvojili novi način rada i zajedničke vrijednosti. Veselimo se ovom koraku i nastavljamo biti usredotočeni na kontinuirani rast uz povećanje zadovoljstva naših zaposlenika i kupaca“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Sonik je ove godine proslavio 30 godina postojanja, uz više od 80 trgovina i gotovo 500 zaposlenika, a tranzicija u Studenac markete i poslovna sinergija s glavnim maloprodajnim trgovačkim lancem na Jadranu predstavljaju važan poslovni iskorak zadarskog lanca. Također, preuzimanje Sonika iznimno je strateški važno za jačanje liderske pozicije Studenca.

Preuređenje trgovina i kupcima donosi mnogobrojne pogodnosti. Studenac tako u tjednu otvorenja novouređene trgovine svim kupcima daruje 10 posto popusta na ukupan iznos kupnje, a korisnicima Cool kartice čak 20 posto. Cool kartica Studenca svojim korisnicima i inače donosi uštedu, a jedna je od pogodnosti i ta što svakog 11. u mjesecu umirovljenici zahvaljujući svojoj kartici ostvaruju 15 posto popusta na kupnju.

Dobrim vijestima tu nije kraj, na dan otvorenja svake od preuređenih trgovina s uključenom ponudom TO GO topla dobrodošlica postat će još bolja uz besplatan topli napitak – kavu ili pak vruću čokoladu. Prilika je to da kupci prate preuređenje trgovina i, uz svakodnevnu kupnju, iskoriste sve pogodnosti koje otvorenje novih trgovina pruža.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.