Obavijesti

Promo sadržaj

Šopingirajte s osmijehom: Senzacionalne cijene omiljenih proizvoda za cijelu obitelj

Šopingirajte s osmijehom: Senzacionalne cijene omiljenih proizvoda za cijelu obitelj

Barbie, Mickey ili Hot Wheels staza uz provjereno dobru bio kozmetiku i vrhunske brijaće aparate samo su neki od stotina proizvoda koje ovih dana po Black Friday cijenama nudi omiljena web trgovina

Aktivan tek malo više od godinu dana, web shop senzacionalno.hr opravdao je svoje ime – postao je jedna od najposjećenijih domaćih online destinacija kako za žene i muškarce tako i za one najmlađe. Zahvaljujući opsežnom i kvalitetnom asortimanu robe, senzacionalno.hr nudi mnogo atraktivnih proizvoda, poput interaktivnih igračaka, dermatološki testirane kozmetike, malih kućanskih aparata, vitaminskih i higijenskih preparata te mnoge druge potrepštine za svakodnevnu uporabu.

Atraktivni proizvodi po sniženim cijenama

Kraj godine već je tradicionalno razdoblje u kojem naveliko razmišljamo o darovima za najmilije. Blagdanskim se darovima jednako raduju i djeca i odrasli, a mnogi će za nadolazeća adventska slavlja iskoristiti kraj prosinca za njihovu kupnju jer cijene na Black Friday padaju globalno u prodavaonicama diljem svijeta. Kupci unaprijed "markiraju" ciljane proizvode, a da to više nije trend samo u Americi, dokazuju i hrvatske trgovine – sniženja se naveliko najavljuju, a na nekima od njih, poput online shopa senzacionalno.hr, uistinu možete povoljno kupiti vrhunske proizvode.

Carstvo igračaka oduševit će djecu

Novo normalno doba povećalo je online potražnju, pa je ponuda u web shopovima veća i dostupnija nego ikad. U miru svojeg doma, iz udobnog naslonjača, za Black Friday možete uloviti sjajne komade za sebe i svoju obitelj a da ne čekate u nepreglednim redovima ispred blagajni ili da se ne razočarate što nečeg nema u dućanu. Na senzacionalno.hr pronaći ćete sve što vaši mališani žele vidjeti u svojim sobama – ako je u pitanju dječak, Hot Wheels garaža za aute pun je pogodak. Znatno je snižena, a to je jedina trkaća staza na kojoj autići skaču s jednog nivoa na drugi, što je san svakog mladoga gospodina.

Neka Barbie ima sve što poželi 

Barbie je jedna od onih igračaka bez kojih cijele generacije djevojčica ne mogu zamisliti djetinjstvo. U ponudi web shopa senzacionalno.hr na sniženju je Barbie vrhunski ormar napravljen u stilu te popularne lutke. Jednostavan za nošenje pomoću ručke, dolazi s odjećom i modnim dodacima, a kako bi modna zabava mogla odmah početi, uz ormar dolazi lutka Barbie odjevena u cvjetni kombinezon i cipele s modernom odjećom i modnim dodacima za kreiranje različitih modnih kombinacija. Tu je i mnogo drugih proizvoda iz svijeta igara – od popularnih Disneyevih likova Minnie i Mickey u plišanim verzijama, s kojima će vaši mališani obožavati spavati, do niza drugih interaktivnih igračaka, poput Psića i Seke Sveznalice. Svako se dijete razvija u vlastitom ritmu, a uz Psića će se, zahvaljujući tehnologiji kompatibilnoj razini znanja djeteta, zabavljati dulje.

Zabavite se u krugu obitelji  

Tijekom nadolazećih blagdana češće ćemo boraviti kod kuće, pa pripremite zabavu za sve generacije. Uz već popularne igre, poput karata ili Čovječe, ne ljuti se, priredite članovima svoje obitelji pravi atraktivni party. Novi Pictionary Air, koji po sniženim cijenama možete pronaći na shopu senzacionalno.hr, oduševit će cijelo društvo. Novo, inovativno izdanje popularne igre donosi još više uzbuđenja od klasičnog, a za ovu vrhunsku igru dovoljno je besplatno skinuti odgovarajuću aplikaciju na mobilni uređaj i igra može početi. A kada dosadi Pictionary, tu su Gusar u bačvi, Šašava bakica i niz drugih društvenih zanimacija.

Senzacionalno je baš senzacionalno

Osim što u ponudi imaju opsežan i raznolik asortiman proizvoda, u web shopu senzacionalno.hr možete pronaći i blogove koji kroz mnoge korisne savjete, novosti i informacije korisniku omogućuju još bolje iskustvo. Inače, senzacionalno.hr dio je Orbico grupe, koja je najveći europski distributer robe široke potrošnje, a posebne pogodnosti i akcije tijekom Crnog tjedna kreću se od sjajnih prilika za kupnju iz palete proizvoda oralne higijene, dječjih potrepština i deterdženata do kozmetike za automobile, grickalica, slatkiša i aparata. Aktualna je Black Friday ponuda brijaćih aparata Braun 70-S4200CS i onih iz serije 5 i 6, a muškarce će posebno razveseliti to što aparati dolaze s tehnologijom AutoSense, koja očitava značajke brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći. Na senzacionalno.hr pronaći ćete i mnogo kozmetičkih proizvoda, a portal ističe kako korisnici preporučuju upravo liniju proizvoda Bio-oil, kultno ulje za spas suhih ruku, stopala, koljena, laktova i obraza, koji najviše stradavaju tijekom zimskih dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura