Promo sadržaj

Komentari 0

SOS Dječje selo Lekanik: posjet iz škole Helen Doron

SOS Dječje selo Lekanik: posjet iz škole Helen Doron

U ovo blagdansko vrijeme darivanja vjerni prijatelji Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska, nisu zaboravili na male Engleze iz SOS Dječjeg sela Lekenik

Simpatične učiteljice  iz Helen Doron škole stranih jezika u SOS Društveni centar u Lekeniku stigle su 'punih ruku'. Najmlađi mališani nisu skrivali oduševljenje kada su im, uvijek dragi, gosti iz Helen Doron škole stigli u posjetu. Osim što su znali da slijedi još jedna zabavno-edukativna radionica učenja engleskog jezika, primili su poklone koji su im nagovijestili dolazak Djeda Božićnjaka.

No, tu nije bio kraj darovima. Vjerni partneri na čelu s voditeljicom franšize za Hrvatsku, gospođom Danijelom Haralović, uručili su hvalevrijednu donaciju koja pokriva troškove stručne psihološke pomoći za 12-ero djece predškolskog uzrasta o kojma SOS Dječje selo Hrvatska skrbi u dva Sela, u Lekeniku i Ladimirevcima.

Donaciju je s veseljem primio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, gospodin Mario Čović: 'Od srca hvala našim partnerima i uvijek dragim gostima iz Helen Doron škole stranih jezika. Svima želimo sretne blagdane i uspješnu novu 2017. godinu u kojoj se radujemo novim, zajedničkim suradnjama'.