Obavijesti

Promo sadržaj

SOS Dječje selo Lekanik: posjet iz škole Helen Doron

SOS Dječje selo Lekanik: posjet iz škole Helen Doron
1

U ovo blagdansko vrijeme darivanja vjerni prijatelji Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska, nisu zaboravili na male Engleze iz SOS Dječjeg sela Lekenik

Simpatične učiteljice  iz Helen Doron škole stranih jezika u SOS Društveni centar u Lekeniku stigle su 'punih ruku'. Najmlađi mališani nisu skrivali oduševljenje kada su im, uvijek dragi, gosti iz Helen Doron škole stigli u posjetu. Osim što su znali da slijedi još jedna zabavno-edukativna radionica učenja engleskog jezika, primili su poklone koji su im nagovijestili dolazak Djeda Božićnjaka.

No, tu nije bio kraj darovima. Vjerni partneri na čelu s voditeljicom franšize za Hrvatsku, gospođom Danijelom Haralović, uručili su hvalevrijednu donaciju koja pokriva troškove stručne psihološke pomoći za 12-ero djece predškolskog uzrasta o kojma SOS Dječje selo Hrvatska skrbi u dva Sela, u Lekeniku i Ladimirevcima.

Donaciju je s veseljem primio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, gospodin Mario Čović: 'Od srca hvala našim partnerima i uvijek dragim gostima iz Helen Doron škole stranih jezika. Svima želimo sretne blagdane i uspješnu novu 2017. godinu u kojoj se radujemo novim, zajedničkim suradnjama'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!