Obavijesti

Promo sadržaj

Spasitelj moje životne ljubavi

Spasitelj moje životne ljubavi

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra!

Ova nadasve ljubazna zagrepčanka dosad je snažnom pozitivnom energijom u živote mnogih vratila sreću i ljubav, a iz dana u dan obraća joj se sve više i više ljudi.

- Nikada ne bih mijenjala svoj posao za neki drugi! Toliko je onih kojima mogu i moram pomoći – objašnjava nam Sandra koja se već prije mnogo godina dokazala kao najbolja vidovnjakinja u Hrvatskoj. Kako saznajemo od onih koji su od Sandre otišli sa smiješkom na licu i vjerom u srcu, istinska ljubav prema drugome čovjeku, iskreno suosjećanje te nevjerojatno jasne vizije u kombinaciji s izvrsnom sposobnošću tumačenja karata, Sandrine su osobine koje je joj omogućavaju da pronikne u srž naših problema te nas izvede na pravi put.

- Sandra je drugačija, posebna! Ona je više od velikog vidovnjaka; ona je i veliki čovjek – poruka je koju možemo iščitati u pismima, razglednicama i čestitkama koje Sandrin poštanski sandučić pune gotovo svakodnevno.

- Pogledajte samo – Beč, Tunis, pa Njemačka, Švicarska i Kanada – pokazuje nam Sandra i dodaje – ovo me podsjeća na sve te sretne priče te me čini ponosnom što sam ikada imala prilike za nekoga učiniti dobro djelo!

Čini vam se da je vam je u ljubavi, poslu, obitelji ili zdravlju odjednom sve krenulo po zlu? Ne dozvolite problemima da se gomilaju! Pomoć potražite kod vidovnjakinje o kojoj svi govore samo najbolje - javite se Sandri!

Ovo je istinita prića o Tihani iz Zagreba. Naime Tihana živi sa suprugom Ivanom jedan lagodan i ispunjen život, a poznaju se još od srednje škole i dobili su dvije prekrasne kčeri Ljubicu i Martinu koje danas imaju svoje vlastite obitelji i žive u inozenstvu. Vode svoju vlastitu tvrtku već 25 godina i na to su ponosni jer su s njom izgradili prekrasan život, a kčerima omogučili najbolje škole i potporu u životu. Kako Tihana i Ivan žive u svojoj obiteljskoj kuči sami, pozivaju jako često svoje prijatelje na druženje jer to im je postala trdicija još od mladih dana, a pogotovo otkako su se kčeri odselile.

Ivan se jednoga jutra probudio sa vrtoglavicom i bolovima u trbuhu i prsima, prva pomisao je bila da je dobio gripu, ali nakon odlaska lječniku nalazi su bili uredni. Iz dana u dan situacija je bila sve lošija, a Tihana je morala obavjestiti kćeri da je situacija sa ocem postala jako ozbiljna. Kćeri ćim su stigle odvele su oca kod drugog doktota i tražile kompletnu analizu stanja, međutim nalazi su bili uredni a Ivanu je bilo sve lošije. Nakon nekoliko dana Ivan je završio na aparatima jer nije mogao samostalno disati. Tihani se cijeli život okrenuo naglavačke, nije mogla pomoći svojem mužu a i ona sama je počela imati nesanice, stezanje u prsima i teško dolazila do zraka.

Naime Martina i Ljubica čim su stigle u obiteljsku kuču su osjetile jako negativnu energiju ali o tome nisu pridodavale veliku pažnju. Kako su dani odmicali a doktori nisu znali kako pomoći Ivanu nastala je sveopča panika. Tihana više nije znala kuda sama sa soboma njeno zdrastveno stanje bilo je sve lošije, a njene prijateljice su ostale u šoku jer do maloprije su bili zdravi i primjer drugima kako se treba brinuti o sebi i uvjek pronalazili riješenje za bilo kakve probleme, a sada nisu bili u stanju pomoći sami sebi. Odlazak u bolnicu svakoga dana i gledati svog bespomočnog Ivana bilo je prestrašno, a pomoći niotkuda, sve se bližilo spoznaji da život mora nastaviti bez svoje životne ljubavi.

U čekaonici bolnice listala sam časpis i naltjela na istinite životne priće gđa Sandre i upijala svaku napisanu riječ. Obuzeo me osječaj nade i sreće u istome momentu, imala sam osječaj da nisam bez izlaza, ne razmišljajući nazvala sam i s druge strane me je dočekao ugodan glas koji me je smirio i rekao sad je vrijeme da se posvetite sebi a za Ivana ću se pobrinuti ja, to su bile riječi gđe Sandre koje su mi vrtele životnu energiju i nadu za bolje sutra.

Čim sam došla kući posjela sam kćeri za stol i objesnila što se desilo, začudo nisu bile iznenađene i pojasnili da već neko vrijeme sumljaju kako u kuči postoji neka negativna energija koje su osjetile čim su ušle u kuču ali me nisu htjele opterećivati. Već sutra sam se našla sa gđa Sandrom koja mi je dala upute kako izaći iz ove noćne more i vratiti svoju obitelj na pravi put. Gđa Sandra me je zamolia da ispregledam vrt sa stražnje strane kuče gdje je Ivan često boravio kad je bio doma, ono što sam pronašla me je šokiralo ali ne i iznenadilo, jer oduvjek sam znala da mi jedna osoba previše podilazi i često je u mojoj blizini ali me ustvari ne voli, već mi zavidi.

Radi se o mojoj susjedi koju sam mislila da poznajem 15 godina, a koja mi se brinula o vrtu kad mene i Ivana nije bilo doma. Znala sam da uvijek ima zavidnih ljudi ali ovako zločestih ni u najgorem snu, moja gđa Sandra je zaštitila moju cijelu obitelj i moj dom. Moj je Ivan u nekoliko dana skinut sa aparata i dovela sam ga doma i pojasnila mu sve i najmanji detalj, a on mi je rekao hvala ti što nisi odustala a u njegovim očima sam vidjela bjes i ponos. Hvala ti Sandra si mi spasila moju ljubav i učinila ovu obitelj još snažnijom, uz tebe imam osjećaj da mirno spavati, moj anđeo čuvar.

Rubrika savjet gđe Sandre: Zdravlje i svoju pozitivnu energiju čuvajte kao zjenicu oka i ne dopustite drugima da je kvare jer će Vam poremetiti životni balans.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
FIKSNA LINIJA: 2,33 kn EUR 0,31 CENT
060/485 486
MOBILNA LINIJA: 3,58 kn EUR 0,48 CENT
+385958614739
od ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume