Obavijesti

Promo sadržaj

Spektakularan i posljednji koncert 2Cellos u Hrvatskoj

Spektakularan i posljednji koncert 2Cellos u Hrvatskoj
1

Mjesec dana do zadnjeg nastupa Luke i Hausera kao 2Cellos. Završavaju tamo gdje su počeli.

Zadnji koncert 2CELLOS. Zadnja prilika da se uživo posluša naša najveća glazbena atrakcija koja puni dvorane diljem svijeta, rasprodaje Arene, a u Japanu imaju čak i svoj dan, 20. Siječnja. Malo je reći da su Hrvatski najpopularniji glazbeni izvozni “proizvod” jer osim popularnosti u glazbenom smislu, njihova osobnost, karizma i talent postali su poznati diljem svijeta.  

Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, izdanih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima i prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić i HAUSER  svoj će posljednji nastup u Zagrebu kao i posljednji nastup u Europi održati za točno mjesec dana. Ova je godina zadnja u kojoj nastupaju kao planetarno popularni duet  2CELLOS.  

Za mlade dečke koji su prije desetak godina sjedili u Londonu i smišljali kako da naprave nešto eksplozivno, drugačije i novo, razvoj događaja koji ih je doveo do ove točke u vremenu nisu mogli pretpostaviti niti u najluđim snovima.  

U svojim kreativnim procesima uspjeli su klasičnom glazbom isporučiti duboke ekspresivne I emotivne verzije pop hitova I u tome leži tajna njihovog uspjeha I ostavština glazbenom svijetu.  

A koliko su cijenjeni govori brzina kojom se ulaznice prodaju jer inters za koncert raste iz dana u dan I za očekivati je još jedan SOLD OUT znak na vratima Arene Zagreb.  

Za razliku od ostatka turneje, ovaj kocert za 2CELLOS ima posebno značenje jer svirka na “domaćem terenu” ima veću težinu nego na međunarodnom tržištu, pa je tako I emocija snažnija te odgovornost puno veća.  

 Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje i to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca “Tu smo sve počeli, tu želimo i završiti” Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno i prilika za sve fanove iz Hrvatske, ali i iz okolice, da zadnji put vide i čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom i emocijama kao niti jedna do sada.  

A Zagreb je dobio počasno mjesto.  

ULAZNICE: 

Naša najveća svjetska glazbena senzacija svoj zadnji koncert u Europi kao 2CELLOS održati će 19. rujna u Areni Zagreb, a ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim.

PARTER GOLD HRK 560 

PARTER SILVER HRK 520 

PARTER 1 HRK 480 

PARTER 2 HRK 420 

TRIBINA DOLJE 1 HRK 370 

TRIBINA DOLJE 2 HRK 320 

TRIBINA DOLJE 3 HRK 290 

TRIBINA GORE 1 HRK 230 

TRIBINA GORE 2 HRK 210 

TRIBINA GORE 3 HRK 190 

VIP LOZE HRK 590 

PLATINUM VIP  HRK 1.880 

PREMIUM VIP   HRK 1.130 

 

O 2CELLOS 

2CELLOS  je ekelektična međunarodna senzacija koju čine dvoje klasično obrazovanih violončelista, a koji su postali slavni zahvaljujući videu iz 2011. Gdje izvode svoju verziju “Smooth Criminal” od Michaela Jacksona. Video je postao viralan I sve ostalo je povijest. Du, LUKA I HAUSER su od tada stvorili ime za sebe svojim električnim I dinamičnim stilom sviranja. Zajedno, 2CELLOS su skupili više od zapanjujućih 1.3 milijarde pregleda na You Tubeu, 5.5. milijuna pretplatnika, milijardu streamove I prodali gotovo milijun ulaznica. 2CELLOS su violinčelo doveli do nezamislivih visina svojim stilskim potpisom koji briše granice između žanrova, od klasične I filmske, do popa I rocka. Poznati po električnim nastupima, 2CELLOS su rasprodali koncerte diljem svijeta kao I kultna mjesta poput New York City Radio City Music Hall, londonski Royal Albert Hall i Sydney Opera House. Duo je svirao uz glazbene velikane poput Stevena Tylera, Andree Bocelli, RHCP, Queens of the Stone Age I Geogea Michaela I mnogih drugig. A osobno ih je odabrao sir Elton John kojem su bili I predgrupa I dio live benda ove glazbene ikone. 2CELLOS su 2021. obilježili 10. godišnjicu stvaranja, a koju će u 2022. proslaviti svjetskom I posljednjom turnejom.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.