Obavijesti

Promo sadržaj

Spektakularan početak turneje „Posljednja Večernja“

Spektakularan početak turneje „Posljednja Večernja“
5

Nakon rasprodanog Slavonskog Broda i Čakovca, dečki stižu u Rijeku!

Iščekivana turneja junaka Večernje škole „Posljednja Večernja“ započela je u Slavonskom Brodu i Čakovcu, u rasprodanim dvoranama i uz euforiju publike! Nakon prve dvije postaje na turneji koja će obići brojne hrvatske gradove, na redu je Rijeka, u petak, 24. veljače u centru Zamet, a baš kao i u prva dva grada, u Rijeci se očekuje navala publike.

Tijekom prve dvije izvedbe, profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) gotovo dva puna sata svojim su urnebesnim skečevima i improvizacijama publiku nasmijavali do suza, a dočekani su uz stajaće ovacije! Kako ni jedna izvedba nije identična, riječku publiku očekuju i neka iznenađenja, a jedno je sigurno – dobre zabave neće manjkati ni na trenutak.

Pervan je već ranije najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima, pa je ovo zaista jedinstvena prilika za riječku publiku da uživa u neponovljivim zgodama junaka najdugovječnijeg i mega-popularnog domaćeg humorističnog serijala.

Ulaznice za riječku izvedbu mogu se kupiti u Dallas Shopu u Rijeci i u sustavu Eventim.hr.

Nakon Rijeke, profesor i njegovi učenici stižu 2. ožujka u Osijek, 5. ožujka u Karlovac, 12. ožujka u Koprivnicu, 16. ožujka u Zadar, 19. ožujka u Split, 24. ožujka su u Vukovaru, 26. ožujka u Požegi i 20. travanj su sačuvali za Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem