Obavijesti

Promo sadržaj

Splitska banka je "Banka godine za 2016"

Splitska banka je "Banka godine za 2016"
2

Societe Generale Splitska banka proglašena je „Bankom godine za 2016. godinu“ u Hrvatskoj po izboru renomiranog financijskog časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group

Nagradu je u srijedu 7. prosinca, na ceremoniji u Londonu preuzeo član Uprave Splitske banke, g. Zvonimir Akrap koji je tom prilikom izjavio kako je ova nagrada The Bankera još jedna potvrda rasta i razvoja Banke:„Uz konstantan razvoj proizvoda za sve segmente naših klijenata, želim istaknuti značajna ulaganja u digitalizaciju našeg poslovanja kao novi i neminovni smjer bankarstva.“

Naglasio je kako će i ovo priznanje biti poticaj za daljnje napore Banke u pružanju vrhunskih financijskih usluga svojim klijentima.

Splitskoj banci ovo je već četvrto priznanje tijekom 2016. godine koje dodjeljuju renomirani financijski časopisi – u listopadu ju je časopis Euromoney proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj za usluge upravljanja novcem (Cash Managementom), a još ranije ove godine dobitnica je dvostrukog priznanja za obavljanje poslova skrbništva s vrijednosnim papirima u 2016. godini kao „The World’s Best Subcustodian 2016“ za hrvatsko tržište koju dodjeljuje magazin Global Finance i „Sub-Custodain of the Year 2016 – Croatia unweighted“ magazina Global Investor.

Kada se u obzir uzme činjenica kako je upravo The Banker magazin jedan od najutjecajnijih financijskih časopisa na svijetu, koji se čita u više od 180 zemalja, a od 1926. godine prati i objavljuje financijske podatke namijenjene stručnjacima i menadžerima, jasno je zašto se u svijetu priznanja koje on dodjeljuje smatraju jednim od najprestižnijih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura