Obavijesti

Promo sadržaj

Splitski resort predvodi sektor novim mjerama za borbu protiv inflacije

Splitski resort predvodi sektor novim mjerama za borbu protiv inflacije
9

Najveći splitski resort odlučio je sustavno povećati plaće svim zaposlenicima kao mjeru ublažavanja efekata inflacije, a ističe i brojne druge pogodnosti kojima nastoje poboljšati položaj svojih radnika

Resort pripada svjetski renomiranom hotelskom lancu Radisson Hotel Group, jednoj od najvećih i najdinamičnijih hotelskih grupa s više od 1200 hotela na raspolaganju koju je Forbes proglasio 4. najboljim poslodavcem na svijetu u industriji putovanja.

Radisson Blu Resort & Spa, Split ima ukupno 252 moderne sobe i apartmana. Ponosni smo na naš kontinuiran uspjeh i pozicioniranje među najbolje hotele u Republici Hrvatskoj, što je najbolji dokaz profesionalnosti i visoke motiviranosti našeg tima kojeg smatramo okosnicom uspjeha. Već je općepoznata činjenica koliku vrijednost u turizmu predstavljaju ljudi. Nama je zadovoljstvo svakog našeg radnika prioritet jer duboko vjerujemo da se upravo to zadovoljstvo reflektira i na naše goste koji iz hotela odlaze zadovoljni.

Hotel po mjeri radnika

Od otvaranja našeg hotela još 2010. godine, gajimo kulturu otvorene komunikacije, međusobnog povjerenja i pozitivne motivacije radnika. U aktualnim ekonomskim kretanjima, osjećali smo dužnost učiniti iskorak sustavnim povećanjem plaća svih zaposlenika.

Briga za dobrobit i sigurnost naših zaposlenika uvijek nam je na prvom mjestu te ovo nije jedini način na koji to nastojimo postići. Želimo motivirati naše zaposlenike da svoj posao obavljaju s entuzijazmom i radošću pa možete biti sigurni da će svako zalaganje s vaše strane biti popraćeno nekim oblikom nagrade. Tu su naši izvanredni incentive programi, redoviti bonusi po dobro obavljenom poslu i u skladu s rezultatima na razini čitavog hotela, nezaobilazna uskrsnica i božićnica te pozitivni poticaji onim najboljima među nama programom odabira zaposlenika mjeseca i godine. Da rad i trud u resortu Radisson Blu ne prolaze nezapaženo, dokazuje neodoljiva nagrada zaposleniku godine za tekuću 2022. godinu – plaćen put i dva tjedna boravka u jednom našem resortu s 5* na egzotičnoj destinaciji. Točnu lokaciju znaju samo članovi našeg tima!

Nastojimo svakodnevni dolazak na posao učiniti što ugodnijim stvaranjem zdravog i pozitivnog timskog ozračja, osiguravanjem besplatnog toplog obroka za svakoga, naknadom troškova prijevoza, pružanjem udobnog smještaja za sezonske radnike koji nemaju prebivalište u destinaciji, a ne zaboravimo da će vas svakog dana na radnom mjestu dočekati čista i ispeglana uniforma kako bismo vam što više pomogli održati ravnotežu poslovnog i privatnog života. Naše stalne radnike potičemo da aktiviraju dodatno zdravstveno osiguranje sa cjelokupnim sistematskim pregledom koje u potpunosti subvencionira hotel.

Po dolasku u naš tim, svi zaposlenici imaju pomoć stručnog tima, voditelja i kolega pri učenju standarda usluge koju pružamo i uvodu u vaše dužnosti, a zatim vam besplatan pristup platformi za cjeloživotno usavršavanje može pomoći savladati korisne trikove za svakodnevno pružanje profesionalne usluge.

Pridružite se Blu timu

Trenutno smo u potrazi za velikim brojem sezonskih radnika. Većinom se radi o stručnim radnim mjestima, ali i mjestima u nižem i srednjem menadžmentu. Pozivamo sve strastvene gastronome i poznavatelje vina da pronađu svoje mjesto u jednom od naša tri restorana s ponudom internacionalnih i dalmatinskih specijaliteta. Osim toga, tijekom ljetnih mjeseci otvaramo naš Mistral Beach Club i Pool Bar s ponudom laganih jela i osvježavajućih pića. U potrazi smo za kuharom, šefom smjene u kuhinji, pomoćnim kuharom, kuhinjskim radnikom i pizza majstorom, zatim konobarom, barmenom, voditeljem restorana, kao i voditeljem smjene restorana. Otvorena su radna mjesta sobarice i čistačice u našem Odjelu domaćinstva. Trebamo i prave osobe za pojačanja na našoj Recepciji i Odjelu komunikacija.

Željeli bismo naglasiti da svaki sezonski posao kod nas može dovesti do stalnog radnog odnosa, napretka i dugogodišnjeg zaposlenja za one koji se pokažu najboljima te istaknu svojim pozitivnim pristupom i profesionalnim odnosom prema gostima. Promptno reagiramo na sve inicijative od strane države i državnih tijela pa između ostaloga već duži niz godina koristimo mjeru stalni sezonac da zadržimo kvalitetne kadrove kroz vrijeme kada je obujam našeg posla znatno manji. Putem ove mjere osiguravamo znakovit broj radnika koji čine okosnicu našeg “stalnog tima”.

Izrazita sezonalnost je već dugi niz godina odrednica turizma Hrvatske te ulažemo velike napore da, kao dio ove destinacije, ublažimo njezine efekte. Pri tome nastojimo svim našim sezonskim zaposlenicima dati drugu vrstu vrijednosti kroz benefite koje pruža rad u velikoj međunarodnoj tvrtki. Velik broj naših zaposlenika i u visokoj sezoni ima dva slobodna dana tjedno, što je nažalost rijetkost u ovoj struci. Mogu se ostvariti dodatne beneficije kroz sustav nagrađivanja i ostvarivanja dodatnih prihoda putem programa stimuliranja rada po učinku, a tu je i prilika da tijekom zime pronađete svoje mjesto u jednom od ostalih hotela Radisson grupacije s kojima smo umreženi. Većinom se mladi odlučuju iskoristiti ovu priliku za upoznavanje druge kulture, iskustvo rada u inozemstvu i ostvarenje kontinuiteta rada tijekom cijele godine. Naš hotel pritom pruža stručnu podršku i nastoji maksimalno olakšati čitav postupak pronalaska zaposlenja.

Izdvajamo za vas sve pogodnosti uz odlične uvjete rada:

  • Zdrava radna atmosfera i timski duh
  • Uredna i redovita isplata svih primanja
  • Mogućnost stalnog zaposlenja
  • Nagrade za sezonu
  • Bonusi pri ostvarenju postavljenih ciljeva
  • Naknada troškova prijevoza
  • Udoban smještaj za vrijeme sezonskog rada osiguran zaposlenicima koji nemaju prebivalište u destinaciji
  • Besplatan topli obrok
  • Čista i ispeglana uniforma svaki dan na radnom mjestu
  • Ulaganje u profesionalni razvoj i stručno osposobljavanje
  • Mogućnost napredovanja unutar hotela te cijele grupacije

Gradimo samosvjestan i snažan tim koji je spreman stvarati nezaboravne uspomene za sve naše goste. Ako želite biti postati naše priče, kontaktirajte nas putem maila human.resources.split@radissonblu.com.

Otvorene pozicije:

  • Šef smjene u kuhinji
  • Kuhar
  • Pomoćni kuhar
  • Kuhinjski radnik
  • Pizza majstor
  • Voditelj restorana
  • Voditelj smjene restorana
  • Barmen
  • Konobar
  • Sobarica
  • Čistačica
  • Recepcionar
  • Telefonist
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje