Obavijesti

Promo sadržaj

„Sport je jedino bez čega ne možemo“

„Sport je jedino bez čega ne možemo“
2

Pevex- generalni sponzor Hrvatskog paraolimpijskog odbora

Pevex, prvi hrvatski trgovački lanac, poznat je po društveno odgovornom poslovanju koje provodi u svim segmentima društva počevši od onih najosjetljivijih. Također, podržava projekte koje mijenjaju društvo na bolje i pomažu svim članovima zajednice u kojoj se nalazimo. Upravo zato su odlučili podržati jednu od marginaliziranih skupina društva koja često ostane „ispod radara“. Iste vrijednosti, želja za poticanjem promjena i inkluzija okrunile su suradnju između tvrtke Pevex i Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Generalnim sponzorstvom postali su prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo.

Kampanja „Sport je jedino bez čega ne možemo“ rezultat je pomnog osluškivanja pulsa Hrvatskog paraolimpijskog odbora, sportaša s invaliditetom, ali i naše zajednice. Činjenica je da u svijetu 15% populacije ima neku vrstu invaliditeta. Cilj kampanje je podignuti svijest o osobama s invaliditetom koje se od samog starta moraju i duplo više truditi da bi postigle sportske uspjehe, a uspješni paraolimpijci dokaz su kako je uz volju i želju sve moguće. Bez obzira na izazove s kojima se susreću sportaši s invaliditetom, zaključak je da je sport uistinu jedino bez čega oni ne mogu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista
PROMO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70
PROMO

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70

HUAWEI Pura 70 Ultra donosi industrijski vodeći unos svjetla na kameri mobilnog pametnog telefona.
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'